Metznzessen 23 mei 2012 | |
Soestdijk is nog steeds het beste eetcafé van de stad Groningen met een fijne ambiance. De laatste maanden is de kwaliteit van de bediening aan het teruglopen. Frequent wisselend personeel met geringe professionaliteit doen het café geen goed. |
hessel 25 maart 2012 | |
Gezellig avond gehad in Soestdijk na de borrel direct aan een tafeltje geholpen. Geen spectaculair eten, maar gewoon GOED! Zo had ik heerlijke nassi met saté met heerlijke atjar. Aanrader voor een simpele doch voedzame maaltijd ;-) Goede sfeer en fijne bediening. |
hessel 16 september 2011 | |
Vanavond werd mijn beeld van Soestdijk weer bevestigd: gezelllig drukke kroeg met eenvoudige kaart, maar goede kwaliteit. Een echt super lekker stuk gegrilde ossehaas gegeten! Met heerlijke knapperige frieten en een prima salade. |
robertv 10 juli 2011 | |
Vrijdagavond na een borrel op het gezellige terras spontaan gaan eten met 5 personen.
Henryette 25 juni 2011 | |
Voor het eerst hier gegeten en ook voor de laatste maal .
lilinearends 16 februari 2011 | |
Vrijdagavond, ondanks het feit dat het helemaal vol zat kregen we toch het leukste plekje aangewezen aan de bar. Goede sfeer, prima eten, heerlijke frietjes en zeer oplettende en vlotte bediening. Je word omringt jonge studenten maar ook veertigplussers drinken graag een borrel!
Edzo Bergman 22 januari 2010 | |
Bij Soestdijk word je bij binnenkomst gelijk opgemerkt, bediend en kun je meestal snel een tafeltje regelen of aan de bar eten. Voor een eetcafé is er een redelijke keuze aan gerechten en de uitvoering is zoals je hoopt: een goed stuk vlees of vegetarisch alternatief, geserveerd met frites en mayonaise en salade. Gewoon eerlijk, degelijk, smakelijk en fair van prijs. |
JasmijnN 24 november 2009 | |
Goed en veel eten. Gezellige, sfeervolle inrichting. |
Proever77453 1 juli 2008 | |
Gezellige bruine kroeg waar je een prima kunt eten. Speciaal aanbevolen de wijngaardslakken en de sate. |
Ann30 15 november 2007 | |
Echt een eetcafe waar je tegen een leuke prijs goed kan eten. De sfeer is erg gezellig, maar ook druk. |
Geef zelf je mening over Soestdijk