Vanavond werd mijn beeld van Soestdijk weer bevestigd: gezelllig drukke kroeg met eenvoudige kaart, maar goede kwaliteit. Een echt super lekker stuk gegrilde ossehaas gegeten! Met heerlijke knapperige frieten en een prima salade.
Vrijdagavond na een borrel op het gezellige terras spontaan gaan eten met 5 personen.
Eerlijke goede hap van uitstekende kwaliteit en heerlijke goudgele frieten en prima salade.
de complimenten voor de spontane en vriendelijke bediening.
Voor het eerst hier gegeten en ook voor de laatste maal .
Kleurloze hap in een te krappe omgeving. Bord vol patat met
majonaisse uit een pot.. De salade was
wel aardig. Bediening: protserige jongeman die er duidelijk geen
zin in had maar te veel naar bij ons in de de PC gekeken had.
Ambiance matig. Kan wel gezellig zijn voor een borrel maar om er
te eten, nooit meer.
Vrijdagavond, ondanks het feit dat het helemaal vol zat kregen we toch het leukste plekje aangewezen aan de bar. Goede sfeer, prima eten, heerlijke frietjes en zeer oplettende en vlotte bediening. Je word omringt jonge studenten maar ook veertigplussers drinken graag een borrel!
al met al, helemaal top. Han bedankt voor de top service;)
Bij Soestdijk word je bij binnenkomst gelijk opgemerkt, bediend en kun je meestal snel een tafeltje regelen of aan de bar eten. Voor een eetcafé is er een redelijke keuze aan gerechten en de uitvoering is zoals je hoopt: een goed stuk vlees of vegetarisch alternatief, geserveerd met frites en mayonaise en salade. Gewoon eerlijk, degelijk, smakelijk en fair van prijs.