KeukenInternationaal
Openingstijden09.00-19.00

Chocodip Chocodip 4 februari 2012

Gisteravond heerlijk gegeten bij deze prachtige zaak! Bediening is in tegenstelling tot eerdere berichten erg vriendelijk & attent. De homemade tonijnsalade is echt een aanradar.

soignee soignee 16 januari 2012

Vorige week via Groupon gereserveerd voor 2pers om 18uur. Mooie locatie en sfeer was goed. Heb op aanraden gekozen voor lekkere huisgemaakte tonijnsalade vervolgens onbeperkt gamba's gemarineerd met knoflook en olijfolie. porties waren royaal en service vriendelijk. tot gauw weer ovidius !

joost88 joost88 18 december 2011

We hadden via groupon gereserveerd voor onbeperkt gamba's eten. De gamba's waren erg slecht bereid: droog, weinig smaak, lauw en soms gewoon niet goed meer. Bij thuiskomst waren we wat misselijk, terwijl we maar weinig porties hadden besteld. Misschien een truc om mensen niet teveel te laten eten voor maximale winst? Bediening was nog wel oké, maar compenseerde het slechte eten absoluut niet. Wij komen hier nooit meer terug.

default default 10 december 2011

Ik heb gereserveerd met een Groupon, alleen waren ze niet zo vriendelijk en flexibel. Ik wilde om 17:30 reserveren, maar dat kon niet, dus vroegen ze of het ook mogelijk was om 19:00. Uiteindelijk besloten om 18:30 daar te komen, omdat het niet eerder kon. Toen we daar waren, kregen we een plek aangeboden dat nogal krap was voor 4 personen. Wel aardig personeel op zich, maar volgens mij werden we een paar keer genegeerd. Daarnaast moesten we ook ontzettend lang wachten op het eten, van de 2 uur waarbij we onbeperkt garnalen mochten eten, hebben we maar 1 uur gegeten. De drukte viel ook redelijk mee, andere tafels waren helemaal niet gereserveerd verder.

Conclusie: eten was wel goed, maar de bediening en organisatie is zeer, maar dan ook zeer slecht.

heernellie heernellie 21 juni 2010

Schitterende locatie. Eten slecht bremzout zelfs op de salade lag een laag zout.Kreeg na beklag het drankje gratis.En heren let op uw billen want er wordt zomaar in geknepen!

Geef zelf je mening over Ovidius Grand Café