justjolie 10 mei 2012 | |
Het is altijd een feestje om hier te komen. Een gezellig, knus zaakje waar de bediening soms wat gehaast is, maar altijd aardig. De prosecco is goddelijk en ook de salades zijn al jaren perfect. Lekker brood met smeersels vooraf! En de prijzen zijn in verhouding met de kwaliteit van het eten goed! |
Edwin V 25 april 2012 | |
Op dinsdagavond lekker en betaalbaar gegeten. Het vlees (biefstukreepjes) was boterzacht en de bediening goed. Zo net voor de Bios is dit een uitstekend adres om iets lekkers te eten. Hier komen we zeker nog een keer terug. |
eetteam 23 april 2012 | |
Restaurant Open is helaas niet meer wat het geweest is. Hoewel de ambiance nog erg goed is, kan dat niet van de bediening gezegd worden. 1 man/vrouw personeel op een volle zaak is gewoon echt te weinig, waardoor je soms lang moet wachten. Toen één van mijn tafelgenoten haar pasta niet helemaal op heeft gegeten, vanwege taai vlees, werd daar verontwaardigd op gereageerd en werd aan mijn overige tafelgenoten gevraagd of het vlees echt wel taai was. Dat was zo, maar daar werd verder niet op gehandeld/gereageerd (ook niet eens een simpele 'excuses' of 'wat vervelend/jammer'). De vegetarische pasta was echter wel goed van smaak. Conclusie: ander of beter personeel zou deze zaak wellicht nog kunnen redden. |
MCWA 25 februari 2012 | |
Ja, dit is en blijft gewoon een hartstikke leuk en gezellig restaurantje in Rotterdam. Personeel is zo vriendelijk en de gerechten overheerlijk. Ik vind het geen probleem dat het menu over het algemeen niet vaak veranderd, het voelt vertrouwd en kies eigenlijk ook altijd hetzelfde gerecht, heerlijk! |
SuzanneP 10 januari 2012 | |
Als verrassing hiernaartoe meegenomen, een mij volstrekt onbekend eettentje in Rotterdam. Een pareltjes in Rotterdam door de combinatie van acceptabele prijzen, gezellige inrichting, concept en pasta's waar je het water van in de mond loopt. Zelfs op dinsdagavond bleek (achteraf) dat we hadden moeten reserveren, daar het restaurantje helemaal vol zat. Helaas voor de yuppen onder ons lijkt Open reeds ontdekt door het studentenpubliek. Leuke studentes, dat dan weer wel. (31 mei 2008)
JollyEater 28 november 2011 | |
Grote porties, mooie producten en niet duur. Helaas is de menukaart al een lange tijd hetzelfde en wanneer het aanbod van gerechten relatief klein is, gaat dat snel vervelen. De wijnkaart moet ook beter. Het personeel is soms attent, soms wat slordig en gehaast. |
raappie1 7 november 2011 | |
Eten was heerlijk. Bediening was goed. We gaan hier zeker nog een keer eten.
koosahdif 17 september 2011 | |
Leuk restaurant, ligt een beetje verscholen. leuke menukaart een nette prijzen. veel jongelui, aardige bediening maar deze mag wel wat attenter rondkijken of de klanten nog iets willen bestellen. maar het is een aanrader. grt Koos/Pom |
nursejolanda 16 augustus 2011 | |
heerlijk gegeten in dit gezellige tentje. Bediening vriendelijk. Prijs prima. Helemaal leuk. IK zeg : tot de volgende keer |
Edwin V 14 augustus 2011 | |
Wat een leuk adres. We hebben er heerlijk gegeten met goede wijnen, lekker bier en uitstekende espresso. Zonder een Groupon bon toch nog binnen de 50 € gebleven voor 2 personen. Hier komen we zeker terug. |
Geef zelf je mening over Open