7.4
7.1

1 2 3 4 5 ouder »

Davidevich Davidevich 12 november 2011

Kom hier regelmatig voor het goede eten en de snelle en gezellige bediening. Enige punt van kritiek... die menukaart.. South Park plaatjes... wat de hell!? En van belgische waffels heb ik ook nog nooit gehoord..
Voor de rest goed geprijsd en zeer geschikt voor een snelle hap of een lange borrel.

lizh lizh 28 maart 2011

Hier samen met vriendin gegeten. Eerst bestelling kwijtgeraakt in keuken (kan gebeuren) vervolgens kregen we te horen dat ze een pannentekort hadden waardoor ons eten nog iets later zou komen (Dit wil ik helemaal niet weten of horen!) Na erg lang op het eten te hebben gewacht werd het zonder excuses op tafel gezet. Het eten was heerlijk (kaasfondue) maar bij het afrekenen wederom een domper. Bleken die dag niet te kunnen pinnen maar dit werd niet aangegeven bij het bestellen of bij brengen van de rekening. Kortom: eten was prima, bediening was ronduit slecht. Jammer

Dana73 Dana73 21 januari 2011

Gezellig, klein cafe met lekker eten. Ik heb de kipsate geprobeerd, deze was mals en met lekkere satesaus. Er had iets meer salade bij gemogen, maar verder erg goed.

bloeme33 bloeme33 7 november 2010

Mwah. Kaasfondue was oke maar het brood was oud. Pasta met mosselen stelde niks voor, smaakloze hap. Jammer!

marcomeurs marcomeurs 2 augustus 2010

Leuke plek, lekker eenvoudig eten. Ik kom er graag.

bram k bram k 1 juni 2010

Lekker gegeten en een leuke bediening! Ik koos voor een biefstukje en mijn tafelgenoot voor een satetje. Snelle hap maar heel gezellig!

thomasvlinder thomasvlinder 16 april 2010

lekker gegeten in een warm uitstralend eetcafe, goed eten zonder lang te hoeven wachten. aanrader rond de nieuwmarkt!

BenS BenS 4 december 2009

4 dec 09 geweest met aantal collega's.
leuke bediening, vinden hun werk en het omgaan met mensen leuk. redelijk gevarieerde keuze, kwaliteit en smaak van het eten was prima. goede huiswijn.

cato cato 18 juni 2009

Altijd al een keer naar toe willen gaan en nu eindelijk geweest, wat een teleurstelling! De bediening is aardig, sfeer is echt eetcafe niets mis mee, maar het eten is niet goed. Geitekaastaartje was goed maar niet bijzonder. De carpaccio vonden we slecht. Dikke taaie plakken en niet weg te krijgen. Twee volle borden gingen terug naar de keuken met als resultaat dat we twee gratis koffie kregen. Hele slechte service!

ndew ndew 13 juni 2009

Ben nooit zo van de eetcafés maar dit is een uitzondering. Knus restaurantje. Het eten is zo lekker. De kok weet aan de gerechten een leuke draai te geven. Vriendelijke bediening en snel! Als je lekker wilt eten, voor een goede prijs (lees: veel voor weinig!) maar niet echt wil tafelen dan is dit the place to be.

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over 't Tuinfeest