Zeezout over zichzelf

Wij zijn ook op Zondag geopend voor het diner vanaf 17:30 uur. Dinsdag t/m Zaterdag lunch en diner. Zondag diner.

1 2 3 4 ... 13 ouder »

erik4 erik4 21 april 2012

Het eten bij zeezout is goed. Daar valt weinig op af te dingen. De gerechten zijn van kwaliteit en origineel. Maar het moet me toch van het hart dat de prijs kwaliteit verhouding uit balans is. Dit restaurant is overpriced. De wijnen bijvoorbeeld, wij namen een arrangement van 8 euro per glas en kregen vrij eenvoudige pinot blanc en een chileense pinot. De wijnen waren ok, maar geen 8 euro per glas waard. Daar komt bij dat de bediening onwennig en knullig overkwam en niet in staat was om ons in de watten te leggen zoals dat hoort voor een rekening van 180 euro.

rotterdam010 rotterdam010 9 maart 2012

Wat een supervisrestaurant! Ter ere van mijn verjaardag hier gegeten en helemaal top. Geen verrassingsmenu maar a la carte. Vooraf oesters met champagne, tonijn en gedoken coquilles als voor en hoofdgerecht. Stuk voor stuk smaakvolle gerechten, in combinatie met groenten, lever en zwezerik. Genot voor de smaakpapillen. En dat alles in combinatie met goede wijnen, die levendig worden aangeprezen. Bij een wijn die niet in de smaak viel stond er zo een alternatief op tafel. Professionele service.

Heerlijk gegeten, een absolute aanrader!

jbolmers jbolmers 26 februari 2012

Met 4 personen op zondagavond. Iedereen aan tafel, vragen om aperitief want dat komt kennelijk na het serveren van nootjes en zuurdesembrood, niet bij de bediening op. De kwaliteit van het eten absoluut perfect !! O.a. fantastische tonijn als voorgerecht, heerlijke coquiles en bouillabaise als hoofdgerecht. Gasten zijn inmiddels vertrokken dus druk bezig met het herdekken van tafels en niet opletten of er nog moet worden bijgeschonken van lege glazen. Al gaat het maar om water, toch...
Afrekenen met creditcard, maar dan geen Amex accepteren terwijl dat toch algemeen geaccepteerd is. Jammer, dat was dus de laatste keer.

BellaItalia BellaItalia 4 februari 2012

Wat een fijne zaak, op een goede lokatie in Rotterdam, gezellige maar toch correcte bediening. Gekozen voor a la carte. Heerlijke wijn, personeel met verstand van de gerechten en wijnen.
Alles heerlijk vers, goed op smaak ! wij gaan zeker snel weer terug.

SaskiaWaterland SaskiaWaterland 3 februari 2012

Het beste restaurant waar ik ooit heb gegeten. Iedere gang (van het verrassingsmenu) was goddelijk; uitstekende bediening, o.a. door een nog jonge jongen die werkelijk ALLES van wijnen wist en daar prachtig gepassioneerd over kon vertellen; bij iedere gang een half (of heel, naar keuze) glas bijpassende wijn en die was inderdaad telkens een schot in de roos; prettige sfeer. Een absolute aanrader voor wie een keer écht top wil eten.

joop1957 joop1957 13 januari 2012

Dit is echt een toptent. Sfeer, perfecte bediening, maar bovenal geweldig eten. Een echt avondje uit op een zeer hoog niveau.

Tienneke51 Tienneke51 26 oktober 2011

In het kader van Twitteractie met 2 personen genoten van een heerlijke 7-gangen lunch met perfect bijpassend wijnarrangement.Zeer vakkundige brigade heeft deze belevenis onvergetelijk gemaakt. Patrick en crew, bedankt!

Leonard_elenbaas Leonard_elenbaas 26 oktober 2011

van binnenkomst tot naar huis gaan geweldig genoten van een relaxte, zeer correcte bediening. 5-gangen menu met prachtige opgemaakte borden, mooie smaak combinaties op de borden, (H)eerlijke gerechten. mooie combinaties met het wijn arrangement. op en top genieten bij Zeezout. bedankt voor deze geweldige avond.

prinsesje89 prinsesje89 8 oktober 2011

hier kan je pas eten! als je niet tevreden bent of klachten heb hier nooit meer heen gaan want dan heb je echt geen smaak!lekker zelf blijven koken dan,de prijs kan je inderdaad doen schrikken en sommige moeten hier even voor werken maar het is echt de moeite waard alsof er een engeltje over je tong heen loopt!de eigenaar/chef is een fijne/gezellige en leuke man en zijn vrouw idemdito hij heeft goed naar zijn leermeester geluisterd en hij heeft herman de blijker nog een hoop te leren!(ook al lijkt dat op tv vaak andersom) een absolute top aanrader

Astrid Schreuders Astrid Schreuders 5 augustus 2011

Heerlijk vis, schaal- en schelpdieren eten hier. Leuke relaxte sfeer, goede bediening en mooie wijnkaart.

1 2 3 4 ... 13 ouder »

Geef zelf je mening over Zeezout