Zeezout over zichzelf

Wij zijn ook op Zondag geopend voor het diner vanaf 17:30 uur. Dinsdag t/m Zaterdag lunch en diner. Zondag diner.

KeukenVis
Lunch
Diner

‘Een toprestaurant als je van vis houdt.’ ‘De ingrediënten worden met zorg gekozen en de gerechten zijn zeer smaakvol bereid.’ Het verrassingsmenu kan zorgen voor ‘smaaksensatie na smaaksensatie’, maar soms ‘blijft de smaakverrassing uit’. ‘De kwaliteit van de bediening blijft niet achter bij de keuken’. Het personeel is ‘vakkundig, straalt plezier uit’ en ‘zorgt voor een chique maar ontspannen ambiance’. De sommelier zorgt voor ‘bijpassende en zeer verrassende wijnen’. Een minpuntje aan dit druk bezochte restaurant is de geringe privacy. ‘De tafeltjes staan hier wel heel erg dicht op elkaar’; ‘al heeft fluisteren ook zijn charme’

Margo01 Margo01 4 februari 2012

Wat een fijne zaak, op een goede lokatie in Rotterdam, gezellige maar toch correcte bediening. Gekozen voor a la carte. Heerlijke wijn, personeel met verstand van de gerechten en wijnen.
Alles heerlijk vers, goed op smaak ! wij gaan zeker snel weer terug.

SaskiaWaterland SaskiaWaterland 3 februari 2012

Het beste restaurant waar ik ooit heb gegeten. Iedere gang (van het verrassingsmenu) was goddelijk; uitstekende bediening, o.a. door een nog jonge jongen die werkelijk ALLES van wijnen wist en daar prachtig gepassioneerd over kon vertellen; bij iedere gang een half (of heel, naar keuze) glas bijpassende wijn en die was inderdaad telkens een schot in de roos; prettige sfeer. Een absolute aanrader voor wie een keer écht top wil eten.

joop1957 joop1957 13 januari 2012

Dit is echt een toptent. Sfeer, perfecte bediening, maar bovenal geweldig eten. Een echt avondje uit op een zeer hoog niveau.

Tienneke51 Tienneke51 26 oktober 2011

In het kader van Twitteractie met 2 personen genoten van een heerlijke 7-gangen lunch met perfect bijpassend wijnarrangement.Zeer vakkundige brigade heeft deze belevenis onvergetelijk gemaakt. Patrick en crew, bedankt!

Leonard_elenbaas Leonard_elenbaas 26 oktober 2011

van binnenkomst tot naar huis gaan geweldig genoten van een relaxte, zeer correcte bediening. 5-gangen menu met prachtige opgemaakte borden, mooie smaak combinaties op de borden, (H)eerlijke gerechten. mooie combinaties met het wijn arrangement. op en top genieten bij Zeezout. bedankt voor deze geweldige avond.

Geef zelf je mening over Zeezout

LunchDiner
Vrijdagvan 12:00 tot 14:30van 18:00 tot 21:30
Zaterdagvan 12:00 tot 14:30van 18:00 tot 21:30
Zondagvan 17:30 tot 20:30 Geen lunch

Opmerkingen

Heden ook op Zondag geopend voor het diner vanaf 17:30 uur!!

Meld dit restaurant als gesloten