Yoelle75 Yoelle75 9 september 2009

Het duurde lang voordat ik mijn bestelling kreeg. Heel veel rijst en de sushi vielen uitelkaar. Ik heb wel beter onbeperkt sushi gegeten, maar dit is slecht. Serveerster waren onvriendelijk. Het creeerde meteen een onplezierig sfeer.

sushilovers sushilovers 24 mei 2009

Nog nooit zo slecht sushi gegeten! Bij binnenkomst viel ons gelijk op dat wij de enigen in het restaurant waren. De bediening gunde ons geen blik waardig dus kozen wij zelf maar een plekje uit. Menu was zeer beperkt en veel dingen op het 'menu' konden niet besteld worden. De sushi was niet vers, soms waterig en zag er niet netjes uit (slecht gesneden en op een hompje rijst gepropt). Het servies was van plastic wat ook al geen nette indruk geeft. De yakitori kip was tegen het rauw aan en had geen smaak. We zijn nog nooit zo snel uitgegeten bij een sushi eetgelegenheid, terwijl we onszelf toch als ervaren sushi eters beschouwen. Laatste minpunt was dat er niet gepind kon worden, wat vreemd is voor een zaak van dit formaat. Al met al een zeer slechte ervaring.

Angel Angel 15 mei 2009

Vanavond wilden wij (ik en mijn vriend) even snel wat gaan eten bij de Chinees. Maar het restaurant waar we voorheen even snel en goedkoop konden eten, was nu een sushi tent geworden, dachten we. Het menu op de ruit beloofde ons dat we tepanyaki voor ongeveer een tientje konden eten. Toen we aan het tafel plaatsnamen, bleek het menu alleen te bestaan uit onbeperkt (sushi) eten voor EUR 22,50 p.p. We voelden ons eerst wat opgelaten, omdat we even voor weinig wilden eten, maar aangezien we van Japans (sushi) houden, wilden we het proberen. De miso soup was redelijk, maar daarna ging het helemaal bergafwaarts zoals van de zwarte piste. De tonijn in de sushi was niet vers, maar was helemaal rood en glazig en rook naar vis. De kipspiesen waren niet lekker en tegen rauw aan, de zeewiersalade bestond voor 90% uit muf en zuur stinkende kool, deze hebben we dan ook teruggestuurd. De gegrilde vis was waterig en zeker niet vers en de garnalen smaakten alsof ze te lang in de vriezer hadden gelegen. Kortom een groot fiasco. De bediening was erg snel, waardoor we ons afvroegen hoe veel van de voren al klaar stond. Daarnaast waren een van de weinige klanten. Ik snap wel waarom ze all you can eat aanbieden voor EUR 22,50, want wij hebben het grootste deel laten staan. Dus na 20 minuten EUR 50 armer en een teleurstelling rijker, zijn we maar ergens anders een ijsje gaan eten.Doordat ze een beperkte keuze van sushi en een paar andere Japanse gerechten aanbieden moet de formule toe te passen zijn en natuurlijk verwachten we geen haute cuisine, maar wel verse producten, die met smaak bereid zijn. Van de bediening achteraf kregen we weinig begrip toen we vertelde dat we het niet lekker vonden. Het werd bijna een vervelende discussie, waar we geen zin in hadden. Dus na betalen zijn we teleurgesteld weggegaan. We voelen ons gewoon opgelicht.Jammer!

vinnien vinnien 18 april 2009

Wat een gezellige Japanse lunch had moeten zijn werd uiteindelijk een grote teleurstelling.

Het eten was matig tot slecht. De vis was smakeloos en waterig. Ik vermoed dat deze niet vers was.

De atmosfeer was slecht. Personeel dat in het luid door de zaak heen met elkaar loopt te snouwen. Ik heb geen idee of ze ruzie met elkaar maakten of dat ze aan het dollen waren (het was in het Chinees), maar het was in ieder geval storend.

De bediening en het eten was wel snel, maar het was ook erg rustig toen wij daar te gast waren. Wat wel jammer was is dat ze maar één keer hebben gevraagd of we wat wouden drinken en dat was aan het begin. Ook gingen er een paar dingen mis.
De 2e ronde miso soep kwam niet vanzelf, daarvoor moesten we navragen.
En in plaats van 4 bestelde drankjes kwam er 1 drankje omdat de ober het niet verstaan had. Ik vind het sowieso vreemd dat als iemand uit een groep van 5 personen wat te drinken besteld dat je dat niet aan de overige personen vraagt of zij misschien ook iets wensen.

Wat ik ook erg vreemd vond en eigenlijk niet vind kunnen was dat het personeel een chinese afhaal maaltijd, van ik denk het restaurant van de buren, binnen had gehaald en dat ze midden in hun eigen zaak, aan een tafel tussen hun gasten, ervan gingen genieten.

Waar ik echt helemaal gestoord van werd was de achterlijke achtergrond muziek die de hele tijd aan stond. Dat klonk alsof iemand met een goedkoop keyboard een bagger deuntje op 180 BPM afspeelde met een irritant en zenuwachtig getetter er doorheen.

Toen wij uitgegeten waren en het ook eigelijk helemaal gehad hadden met deze ¨tent¨ hebben wij de rekening gevraagd en betaald.
Toen we op wouden stappen werd ons als klap op de vuurpijl nog eens op een onbeschofte wijze verteld dat wij het eten dat wij hadden laten staan op moesten eten en dat als we dat niet zouden doen nog eens een toeslag zouden moeten betalen.

Ik stond echt perplex. We hebben de overgebleven etensresten in wat servetjes gepropt en in de soep gegooid en zijn zonder woord te zeggen de zaak uitgelopen.

Geef zelf je mening over Sushi Wong