| Activiteiten | Koffiebar, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Hmm.. Ik ben verbaasd over de positieve reacties. Voor mij was het eens maar nooit meer. Wat zijn die taarten vet!! Ik had de helft op en hoefde echt geen hap meer. En ik ben echt wel wat gewend hoor, maak zelf regelmatig cheesecake van een oud-Amerikaans recept van mijn oma en dat kan ik hiermee niet vergelijken. Daarnaast zit je niet leuk in dit tentje, het is door het licht, de virtine en goedkope meubels heel kil. Ik ken leuke tentjes in Den Haag voor een taartje!
Eigenlijk wil ik hier elke keer heen voor taartjes eten in de stad. If you like cheesecake, you'll looove Cheescake Company! Heeft me in zoverre wel verpest dat ik nooit meer ergens anders cheesecake bestel, want die redden het hier gewoon niet bij. Meubilair vind ik zelf wel een beetje kalig / Ikea bankje, maar vooruit. Proeven doe je toch met je ogen dicht...
Naast de wereldberoemde cheesecake in diverse smaken (en vooral sensaties!) serveren ze in deze heerlijke knusse zaak ook een smakelijke en goede kop koffie, waarbij de beste carrot cake with CC-icing ooit gegeten wordt geserveerd. Service with a smile!
Wat zal ik CC gaan missen wanneer ik Den Haag zou verlaten.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Over de jaren heen heeft dit kleine bedrijf zich internationaal neergezet. Al voordat de 'Cheesecake Company' begon zag je dit kleine Amerikaanse Taartje groeide in een toen nog onbekend restaurantje in Den Haag... You love it or you don't like it. Ik kan je 1 dingen vertellen; elke cheese cake wordt met liefde gemaakt en wat herrie erbij! De charme van een bedrijf waar je zit te eten en waar a la minute de volgende word gemaakt is toch fantastisch?!!!
De tent ziet er gezellig uit, aardige eigenaresse achter de toonbank. Soms erg veel lawaai van apparaten (net zoals bij de bagels en beans), dat vind ik storend. De cheesecake strawberry die ik had vond ik veel te zoet. (Terwijl ik erg van taart houd) Jammer, want het concept is zo leuk!
Misschien een idee om een cheesecake less sugar in het assortiment te doen?
Schrijf zelf een recensie over Cheesecake Company
Schrijf hieronder je recensie over Cheesecake Company. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zaterdag | 11:00 - 18:00 |