Het voorgerecht zeebaars met kreeftensaus wordt zonder aankondiging zeebaars met kerriesaus. De zalm in het hoofdgerecht zalm met pernodsaus is deels rauw, maar volgens de kok hoort dat zo ... De Schelm scoort nog niet goed op prijs-kwaliteit en klantvriendelijkheid.
Ik heb er vorige zondag met mijn ouders gegeten. De kaart lijkt op het eerste gezicht niet echt goedkoop, maar het eten is er gewoonweg heerlijk. Zelfs voor mij als vegetarier was er eens iets anders dan een vega-burger met champions of een bord waarop rijst, bonen en paprika's bij elkaar zijn gegooid. Alles smaakt even lekker. Misschien mag er, voor het oog, een apart schaaltje groente bij. Alles in het restaurant ziet er smetteloos uit, de bediening is heel attent en vriendelijk. Zelfs mijn ouders hadden niks te zeuren! Beslist voor herhaling vatbaar.
Op vrijdagmiddag neergestreken voor een hapje en een drankje. Cannelloni was ronduit slecht en de carpaccio niet goed van kwaliteit en droog (geen dressing. De prijzen zijn hoog en dan verwacht je kwaliteit.