RWH 1 januari 2012 | |
Kom dikwijls in Zatkine, rustige en geborgen sfeer, zonder poeha, prettige en aandachtige bediening.
Don-Leon 4 december 2011 | |
Uitstekend stoofpotje gegeten met uiterst vriendelijke bediening, complimenten. |
damir 8 september 2011 | |
Grappige bediening door een iets oudere ober. Het eten is goed. Als je op de binnenplaats nog een beetje zon wilt hebben, moet je wel op tijd komen. |
JWC 4 september 2011 | |
Slechte bediening! Zelfs saté is slecht hier! |
De gebroeders 23 juli 2011 | |
Gegeten op de wat rommelige binnenplaats. Rustig, geen straatlawaai. De smaak van het stoofvlees was goed. Prima patatten erbij. Vriendelijke bediening. |
Chaos 7 juli 2011 | |
Wat mij betreft een eetcafé en geen restaurant. Het eten is prima als je daarvoor een paar uur op het terras hebt zitten borrelen of als je snel even wat eenvoudigs wilt eten. Maar het idee hebben echt uit eten te gaan en dan in Zatkine terechtkomen kan alleen maar teleurstellingen tot gevolg hebben. |
smakelijkhapje 6 januari 2011 | |
Prima eetcafé, no nonsense mentaliteit. Wij hebben bij Zatkine erg lekker gegeten,goeie hap,zéker niet te weinig,supersnelle kok. Entree met grote glazen pui, bruin café sfeertje met kunst aan de muur. Bediening redelijk, kan oplettender,kok daartegen zeer allert. Helaas geen tijd voor een nagerecht. Hebben dé smaak te pakken, gaan hier zeker terugkomen! |
divemaster010 5 december 2010 | |
Ben in December 2009 hier wezen eten. Duurde lang voordat je bediend werd, althans dat de bediening komt vragen of je wat te drinken wilt. Bediening is minder. Als je dichtbij de ingang zit, dan krijg je het wel koud. Prijs/kwaliteit is wel goed.
Dimitra.diem 11 november 2010 | |
Wij kwamen van de week bij Zatkine terecht en hebben heerlijk gegeten, een vroeg diner. De een had vis, de ander vlees en werd geserveerd met 2 heerlijk creactief bereide en verse groentes, salade, friet en gebakken aardappels. Het vlees was botermals en de vis supervers. Alles even lekker.
miwi5458 7 juli 2010 | |
Ik denk dat de kok zijn dromen moet volgen, die liggen vast niet op het terrein van koken. Jammer, de vis was goed gegaard, het is een leuke plek en de ober doet zijn best. Maar het eten is helaas zout en vet, meer is er niet te proeven. Waarom een leuke salade serveren in een overvol bakje terwijl je een ovenpannetje krijgt met 3 cm dikke saus? |
Geef zelf je mening over Zatkine