HanTing doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni
ekeller 21 mei 2012 | |
Verwachtingen waren hoog naar aanleiding van de recencies en foto's van de gerechten op de website. Fantatisch gegeten, verrassende heerlijke gerechtjes. |
lhvw 17 mei 2012 | |
Onlangs bij dit fantastische restaurant gegeten.
triple-BBB 12 april 2012 | |
De sfeer is goed en erg vriendelijke bediening, zeer goed eten. Voor de kwaliteit was het niet enorm duur. Goed wijn advies bij de gangen. |
Hansbreij 1 april 2012 | |
Al meerdere malen bij dit fijne restaurant gedineerd. Prima service, heerlijke gerechten en goede wijnen. Fusion op z'n best. Minpunt: verse jus d'orange persen ze nabij de kassa, maakt een hoop lawaai. |
geluknz 22 maart 2012 | |
Zeer goed gegeten!
Boni 12 maart 2012 | |
Serieus waar, ik heb nog nooit zo ontzettend lekker gegeten! Mensen, dit is echt een goede aanrader. Laat je verrassen en je meenemen in hun culinaire reis. Bediening vriendelijk en mooi ingericht restaurant, vooral het eten is top. Ik geef hun een 11+! |
sofia85 8 maart 2012 | |
Hier met restaurantweek gegeten en dus een verassings 3 gangen menu gekregen. Werkelijk heerlijk GODDELIJK verfijnd eten mmmmmm. Wij likkebaarden al bij de gedachte aan dit restaurant. Zeker haute cuisine.
Vos 6 maart 2012 | |
Het eten is perfect, zowel de smaak als de opmaak, subtiel en uitserst creatief. Overzichtelijke kaart met niet te veel poespas. De huiswijn heerlijk. Compliment voor de bediening: vlot, aardig en goed gemutst. Wij wilden ons nichtje en haar man verrassen op iets bijzonders. Dat is gelukt! |
lecap 5 maart 2012 | |
Ontzettend lekker gegeten en echt verrast. Zeker een aanrader. Bediening had het wel iets te druk, maar loste dat voor ons naar tevredenheid op! |
mgmmwijdeveld 28 februari 2012 | |
Bij HanTing krijgen de gasten heel bijzondere gerechten, die prachtig opgediend worden en een unieke smaakbeleving achterlaten. Op aanraden van de bediening kozen wij voor het vier-gangen menu. Gezien de relatief kleine gerechten is het aan te raden om ten minste vier gangen te bestellen. Wij werden aangenaam verrast met heilbot, coquiles, kalfswangetjes en een paling-bitterbal. Helaas ben ik niet erg te spreken over de benadering van de dranken. Als eerste werd ons gevraagd of wij een glas champagne wilden. Ik vroeg daarop naar de witte huiswijn. Er werden twee opties genoemd, zonder dat de prijs duidelijk werd. Later gingen wij over op glazen rode wijn. Nog nooit heb ik meegemaakt, dat zulke kleine bodempjes wijn als glas verkocht worden. Kortom: eten perfect maar oppassen met de dranken en bestel maar liever een hele fles.
Geef zelf je mening over HanTing