muziek stond keihard, oud stokbrood,
vlees was oud en droog, na klagen €5,00 van de rekening, had liever gewoon vers eten gehad!!
Wat een tegenvaller, nooit meer!
3 broers hebben samen een toprestaurant van gemaakt.
De service is goed je kan er lekker op je gemak zitten en eten.
Het eten is verrukkelijk
en het decor is heel mooi
Geen spectaculair restaurant maar na 2x hier te hebben gegeten weet ik dat ik niet meer terugkom. Het eten is niet vers, de vis veelste vet en de hoeveelheid niet in verhouding met prijs, de gyros is overbakken en volgens mij oud. De saladebuffet laat ook te wensen over.De serveersters zijn aardig en verzorgd maar letten niet op, te lang moeten wachten om te bestellen en voordat het eten kwam en voordat er afgerekend kon worden. Geld maar op tafel laten liggen met de rekening. Kortom wij komen niet terug. Voor even een veel en snel voor weinig eten zou ik het niet doen!
Niet een interessant Grieks restaurant. Inrichting ziet er leuk uit, hoewel sommige plekken misschien beter schoongemaakt hadden kunnen worden. Het eten is niet echt bijzonder. De mixed grill is weinig gevarieerd. Paar stukjes vlees en veel gyros. Ook wordt het niet warm geserveerd. De bediening is vriendelijk, alleen de oplettendheid is slecht. Heb een paar keer moeten aangeven dat ik wat wilde bestellen.