KeukenFrans, Internationaal, Mediterraan, Mediterraan, Vegetarisch, Vegetarisch, Vis, Wereldkeuken & Wereldkeuken
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

JanneW JanneW 23 mei 2012

Het eten smaakt prima, zeker gezien de prijs-kwaliteit verhouding. De bediening was in ons geval top. Bij gebrek aan tafeltjes in de zon, werd er een extra tafel bijgezet voor ons. Toch moet ik 1 minpunt noemen: de wachttijd. We hebben er van 19 uur tot 22.30u gezeten om 3 gangen te kunnen eten. Het duurde een uur voor we het hoofdgerecht kregen, ook na het navragen duurde het nog een kwartier. Erg jammer.

ronald1975 ronald1975 23 mei 2012

Nadat bij m’n vriendin vorig jaar na het eten van het hoofdgerecht een graat in de keel was blijven steken en de reactie van de bediening hierop toen nogal laconiek was, toch nog een tweede keer een poging gewaagd.

Eerlijk is eerlijk, de sfeer op het terras is gezellig en het eten is er redelijk tot goed.
Van de bediening hoop ik echter dat ze een ‘bad day’ hadden, want die heb ik nergens ooit zo slecht meegemaakt. Het is ten eerste lastig om ‘gezien’ te worden door de bediening. Nadat ik een drankje had besteld moest ik hier nog twee extra om vragen. Verder kregen we geen salade die was besteld, hebben we uiteindelijk de koffie maar zelf bij de bar gehaald (nadat we die hadden besteld maar niet kregen), ging het tot 2 keer fout met de deserts en ‘last but not least’, klopte de rekening tot 4 keer!!! niet. Geklaagd wat er mis ging en tenminste gehoopt op een oprechte ‘sorry’. Maar dit bleek teveel gevraagd te zijn. De arrogante reactie van één van de serveerders was voor mij echt de laatste druppel… Hier kom ik nooit meer!

Tukkerj Tukkerj 13 mei 2012

Heerlijk avondje uit geweest, heerlijk gegeten en bij Harbour weet men waar een klant voor komt. Zeer prrettige sfeer en uitstekende bediening.Aanrader!!!!

RianneW RianneW 6 mei 2012

Heerlijk gegeten, leuke inrichting en fijne bediening. Gevarieerde kaart. Op verzoek werd de lunch-risotto met voorjaarsgroenten uitgebreid met asperges. Service toch?

JanBosman JanBosman 27 april 2012

Op zoek naar een eenvoudige lunchlokatie in Utrecht om even bij te praten met een klant wees een bekende me op Harbour. Inmiddels heb ik er 2 keer de lunch mogen gebruiken (17-4 en 27-4). Prima lokatie. Prettige persoonlijke bediening. Leuke kaart met betaalbare lunchgerechten. Tussen de 30 en 45 euro kun je prima met z'n tweeen lunchen. Verse, frisse, smaakvolle gerechten. Je proeft de afzonderlijke ingredienten. Parkeerplaats in de buurt is even zoeken, maar nog wel gratis. Wat mij betreft een aanrader voor de lunch.

Geef zelf je mening over Restaurant Harbour

Maandagvan 12:00 tot 22:00