8.4
7.6

1 2 ouder »

Janelle C Janelle C 17 mei 2012

In één van de gezelligste (horeca)straatjes van Den Haag, vind je deze zaak die er van buiten uitziet als een gezellige kroeg. Binnen blijkt het inderdaad een gezellige kroeg te zijn met helemaal achterin nog een paar tafeltjes waar je kunt eten. De kaart is een krijtbord met daarop netjes het menu geschreven. Klein, maar de bistroklassiekers staan erop. De Salad Nicoise had alle vereiste ingredienten en was vers en knapperig. De portie had wel ietsje groter mogen zijn. De perfect gegrilde ribeye kwam vergezeld met goede bearnaisesaus, iets te zoute Franse frietjes met lekkere mayonaise en een berg haricots vert. Goed gekookt en lekker, maar iets meer variatie in groente zal een plus zijn.
De Pot au Chocolat was om je vingers (bestek) bij af te likken; zo lekker.
Een aparte vermelding verdient de bediening (zowel de jongedame als jongeman): snel, attent, zeer vriendelijk en met een stralende glimlach.

ccon7279 ccon7279 25 maart 2012

I have been here many times and I am always impressed by the friendly prompt service, lovely atmosphere and tasty food. It is rare to get all three ticks here in Holland with a good price tag, so if you want a guaranteed good night out and your an international looking for a decent well priced restaurant, come here! My partner and I keep coming back :-)

koekieboy koekieboy 23 februari 2012

aanbevolen door een vriend en dan ga ik heel graag eens kijken, zou er niet echt zomaar binnengestapt zijn want het ziet er echt een kroeg uit als je er langs loopt maar zijn toch binnengestapt en ja hoor, direkt prijs een leuk gevoel en heel franse kroegstijl ingericht maar dat mag wel als maar lekker is, en dat was het zeker, gewone keuken maar we hoeven niet elke daq haute cuisine, ik kan het ook wel klaarmaken maar dit is even leuk om eens te doen want dan heb je niet de opkuis :-]
Entrecote, bavette, lamsrack dat hadden we besteld lekker lekker, en verse frietjes en mayonaise en geen frietsaus hmmmm en een lekker belgisch bier met frans eten kan niet stuk. tot binnenkort

Krabbendam Krabbendam 23 februari 2012

Ik was hier twee keer en heb beide keren genoten van de prettige sfeer, de aardige bediening en het goede eten. Met name de bavette was erg lekker.

mrmaster mrmaster 11 februari 2012

heerlijk eten, goede sfeer, leuke bediening! Kom ik zeker nog eens terug. Je moet wel echt reserveren, want ze zitten altijd vol.

iberica iberica 26 januari 2012

Heerlijk gegeten! Wat een klasiekers, de chef kan zo in een franse film. En inderdaad geweldige bediening attent, allert en erg vriendelijk. Wat een heerlijk plekje in een heerlijk straatje. IK kom hier zeker terug!

anderson anderson 12 januari 2012

Good food, reasonable prices. A bit crowded, but good atmosphere. Also enjoyable to just sit at the bar.

jeffga jeffga 20 november 2011

Ben ik al meerdere keren geweest en blijft mijn nummer 1. Super.

ImmortalDonkey ImmortalDonkey 16 november 2011

Eén van de weinige tentjes waar ze het woord service begrijpen. In combinatie met een goede Franse keuken is het zeker een aanrader voor de liefhebber.

vlot06 vlot06 13 augustus 2011

Al enkele keren hier gegeten.Heel leuk en knus restaurant, ongedwongen sfeer, je waant je in Frankrijk. Eten is heerlijk. Hiervoor gaan wij naar Den Haag.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Le Café