Bergschenhoek 9 april 2012 | |
Uitgebreide lunch genomen. Ontvangst en service zijn altijd zeer vriendelijk. Goulashsoep was overheerlijk, Caesarsalade was zeer matig (te weinig kip, te veel saus en kaas). Wij vroegen 1 portie patat ipv het brood dat is inbegrepen bij de 2 salades en men factureert 4,50 euro extra !!! Ook al was de patat goed, de prijs is gewoonweg belachelijk. Toen wij er wat van zeiden, was de reactie niet erg professioneel. "tsja...dat zal de prijs wel zijn".... |
badwilma 19 juni 2011 | |
Hier gistermiddag weer gegeten. Heerlijk zelf gebakken boerenbrood met tonijnsalade, flesje Prosecco erbij. Genieten. Prima en vriendelijke bediening. Vooral doorgaan zo! |
Culineus 14 juni 2011 | |
Prima broodjes en koffie voor de lunch op een handige plek in het centrum. Vriendelijke bediening in een nette, eigentijdse zaak. Ruim terras. |
Proever46597 22 maart 2011 | |
Leuke zaak met zeer vriendelijke bediening in het 'centrum' (of wat er voor doorgaat) van Lansingerland.
Mariette23 28 november 2010 | |
Heerlijk echt Oostenrijks eten in een gezellige sfeer!
kaatje74 16 september 2010 | |
Vriendelijke bediening, lekkere cappucino, eten altijd heerlijk! |
AntonM 7 augustus 2010 | |
Fijne bediening, lekker eten, goede sfeer. |
eric elston 19 oktober 2009 | |
Superzaak, zeer vriendelijke bediening. Heerlijke kaas en vleesfondue. Huisgemaakte goulashsoep. Geen koffiebar maar de beste brasserie van Nederland!.Ook topbroodjes en geweldige huiswijn! |
Edwin V 5 april 2009 | |
Leuk nieuw adres naast AH. Zeer goede Cappuccino, lekkere broodjes en natuurlijk de Oostenrijkse Apfelstrudel. |
Geef zelf je mening over Edelweiss