| Keuken | Japans |
| Minimum menuprijs | €21.50 |
| Openingstijden | 16.00-22.00, lunch 12:00 - 16:00, (vrij - za 1e zitting: 17:00 - 20:00 uur, 2e zitting: 20:00 - 22:30 uur) Meld dit restaurant als niet meer open » |
lekkerbekje33 8 april 2012 | |
Ik heb al veel goeds over dit restaurant gehoord, maar na afgelopen woensdag kan ik het nu echt bevestigen. Het eten smaakte voortreffelijk, de sushi en sashimi is goed vers en de bediening is erg vriendelijk. Zij doen erg hun best ondanks de drukte, petje af.
Janelle C 2 april 2012 | |
Een van de betere filialen van deze keten. De warme gerechten smaken goed, de sushi's zijn goed van smaak en vooral formaat. Ondanks de drukte is de bediening alert en efficient. Brengen, ophalen, drankjes; alles gaat gesmeerd. Er wordt strikt vastgehouden aan de tijden van de shifts, maar dat is voor mij persoonlijk geen probleem (dit weet je immers wanneer je reserveert). Gewoon op tijd komen en de twee en half uur die je krijgt is dan meer dan voldoende. Goede prijs/kwaliteit-verhouding en waar voor je geld. Al helpt het gratis parkeren (eerste 3 uur gratis in parkeergarage) zeker ook mee. |
Vleesje 7 maart 2012 | |
Eten is prima en overheerlijk.
JohnRock 24 januari 2012 | |
vaker gegeten en toch een tegenvaller onlangs. Porties blijven vers bereid maar de kwaliteit van bepaalde gerechten zijn helaas achter uit gegaan. de smaak van bv de champignons was bij onze laatste bezoek heel flauw en smakeloos. wellicht hadden wij een slechte dag? |
sabrina2 24 januari 2012 | |
Het eten is er redelijk goed en men krijgt verse bereide gerechten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. |
Geef zelf je mening over Shabu Shabu