8.4
8.6
7.8
Op basis van 31 recensies met cijfer

Oriental 128 doet mee!

Vanaf €20,- uit eten bij de beste restaurants bij jou in de buurt. Het culinaire feest begint op 21 juni en duurt dit keer maar liefst 10 dagen! Heerlijk toch?

Bekijk de deelnemers

Oriental 128 over zichzelf

Welkom in restaurant ‘Oriental 128’. Oriental 128 is een culinair Chinees restaurant waar smaak en sfeer samenkomen. In ons specialiteitenrestaurant kunt u genieten van gerechten uit vooraanstaande Chinese streken. Wij verheugen ons erop u en uw ontdekkingsreis door de Chinese keuken te begeleiden en wensen u smakelijk eten en een gezellig samenzijn.

ActiviteitenRestaurant, Private dining
KeukenChinees
Menuprijs€29.50
Gem. prijs hoofdgerecht€21.50
Bijzondere kenmerken topper

15 juni 2013

Heerlijk verfijnd eten, je zou het een mix van de Chinese en Franse keuken kunnen noemen.
We kregen bijvoorbeeld heilbot met gepocheerd ei en gekruid met wasabi. Een hele mooie combinatie.
Het wijnarrangement paste ook mooi bij alle gerechten. Wijn combineren met de Oosterse keuken is vaak lastig maar hier was het uitstekend gelukt.

Gegeten op: 14 juni 2013.
alma1969
alma1969
Meesterproever

25 mei 2013

Gister ontzettend lekker gegeten bij Oriental 128, we hebben het er nog steeds over. De lekkerste oesters, peking eend en maiskip ooit gegeten. We gaan zeker terug!!

Gegeten op: 24 mei 2013.
ireenl
ireenl
Proever

9 mei 2013

Woensdagavond heerlijk gedineerd en gekozen voor 3-gangen menu B. Jammer dat de menu's gelden vanaf minimaal 2 personen, zodat je zoals in mijn geval beiden hetzelfde moet kiezen. Begonnen met een cocktail waarbij meteen een amousse werd geserveerd voortreffelijk van smaak. De eerste gang was Wilde zeebaarsfilet met een gepocheerd ei en een frisse saus op basis van wasabi en gember siroop. Heerlijk van smaak en prachtig geserveerd. Hierna een reuzegarnaal van ±175 gram met groenten en kruiden, gevold door de geroosterde Peking eend en gepeperde ossenhaas met groenten, een verrassende combinatie. Naast het menu sloten wij af met een overheerlijke panna cotta. Prijs/kwaliteit is prima en personeel erg hartelijk hoewel de eigenaar correct maar iets te zakelijk en zeker niet "warm"over kwam. Een restaurant om zeker uit te proberen.

Gegeten op: 8 mei 2013.
Proever22502
Proever2250...
Expertproever

27 april 2013

Enkele weken geleden hebben mijn man en ik een hele fijne avond beleefd in dit voor ons onbekende restaurant. De maitre/sommelier had ons uitgenodigd voor een proeverij van Spaanse wijnen in combinatie met een reeks kleine bijpassende gerechten uit de Chinese fusion keuken van Oriental 128. Dit spannende idee alleen al geeft aan dat dit restaurant geen doorsnee Chinees is. Zowel de wijnen als de gerechten waren zeer de moeite waard. De bediening, met als nieuwe voorman Peter van Dijk, onderscheidt zich door hun gastvrije en professionele opstelling, stilletjes opererend op de achtergrond, maar altijd met aandacht voor de gasten; een verademing wat ons betreft. Het decor van het restaurant doet wat zakelijk aan maar je zit wel heel comfortabel en rustig. Door de donkere kleuren heerst een warme sfeer. Wij gaan hier zeker terug naar toe, we vinden het werkelijk heel bijzonder. O, en laat de voorkant van het restaurant u niet ontmoedigen, die kan inderdaad beter, maar voor een geheim adresje als Oriental 128 is die voorkant juist helemaal goed.

Gegeten op: 8 april 2013.
judithveltman
judithveltm...
Proever in spe

25 april 2013

Afgelopen zondag hadden wij hier een familiedinertje. Ik had vooraf over chinese restaurants vrij neutrale gevoelens, maar die verdwenen alras. Bij binnenkomst viel het strakke verzorgde interieur op. De amuses waren heerlijk. Als voorgerecht kregen wij een stukje zeebaars met gepocheerd ei, heerlijk licht van smaak. Het hoofdgerecht bestond uit pekingeend, de naam klinkt nogal gewoon maar deze eend was heerlijk, mals en met veel smaak. Wij kregen ook een tussengerecht, waarvan mij vooral de brosse kwartelborstjes zijn bijgebleven. Als nagerecht had ik crême bruleé die precies zo was als ze hoort te zijn. We dronken op advies achtereenvolgens een Chardonnay en een rode wijn die uitstekend bij de gerechten pasten. De bediening was attent zonder opdringerig te zijn. De waterglazen werden voortdurend bijgevuld zonder dat daarom gevraagd moest worden. Het was kortom een heerlijk diner. We zullen hier zeker terugkomen.

Gegeten op: 21 april 2013.
Hansmarijke
Hansmarijke
Proever in spe

Alle 84 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Oriental 128

Schrijf hieronder je recensie over Oriental 128. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
MaandagGesloten