Oriental 128 doet mee aan de IENS DinerDagen
van 28 mei t/m 3 juni
| Keuken | Chinees & Aziatisch | |
| Openingstijden |
| |
Dit restaurant is op geen enkele manier te vergelijken met de gemiddelde afhaalchinees. Alleen al de inrichting geeft je het gevoel in een moderne, chique zaak te zijn terechtgekomen. En dat klopt, want eten bij Oriental 128 is echt een beleving. Vergeet de bami goreng en tjap tjoy en ga voor de St. Jacobsschelp in gembersaus met oesters of lamskoteletten met pekingeend. Neem daarbij een van de uitmuntende wijnen en je avond is compleet.
Hesiod 13 mei 2012 | |
Vorige week zaterdag weer uitgebreid gegeten. Heerlijk menu, heerlijke wijn. Oriental 128 is een avond uit eten en verwend worden.
Stephennl 1 mei 2012 | |
Tijdens en buiten DinerDagen en Restaurant Week vinden mijn en ik het heel erg lekker en fijn om hier te eten. We eten zelfs bijna dagelijks Aziatisch en stellen hoge eisen er aan. Dit is een van de weinig Aziatisch restaurants in Amsterdam dat wij regelmatig bezoeken. |
daan en yvonne 23 april 2012 | |
heerlijk gegeten in een sfeervol restaurant. Vriendelijke bediening, de gerechten waren zeer smaakvol en mooi gepresenteerd. Fantastische "chinees". |
proever4712 10 april 2012 | |
Geweldig mooie Chinees. Hartelijk ontvangst, mooie uitgebreide menukaart en zeer mooie wijnkaart.
Betty221 25 maart 2012 | |
Alles klopte. Vriendelijke bediening, overheerlijk eten (Pekingeend en Ossehaas), en een heel goed glas rode wijn. Duurder dan de gemiddelde Chinees, maar dat mag ook wel als je er met kop en schouders boven uit steekt. Absolute aanrader, ga snel weer om een van de visgerechten te proberen. |
Geef zelf je mening over Oriental 128
| Maandag | Gesloten | |