Niven doet mee aan de IENS DinerDagen
| Huiswijn per fles | €28.50 | ||||
| Huiswijn per glas | €6.00 | ||||
| Openingstijden |
| ||||
Restaurant Niven is vernoemd naar chef-kok Niven Kunz, die op zijn zeventiende Jonnie Boer vroeg of hij een weekje stage mocht komen lopen. Inmiddels kookt hij in zijn eigen sterrenrestaurant. De bediening is vriendelijk, maar kan nog wel wat bijleren. De heerlijke gerechten doen je dit echter in een oogwenk vergeten. Niven blinkt zodanig uit in de bereiding van groenten, dat zelfs de verstokte carnivoor denkt: ‘’wat moet dat vlees eigenlijk op mijn bord”?
paddestoel71 25 mei 2012 | |
Gisteravond genoten van het tien gangen diner met de grouponbon. Aangename sfeer, ongedwongen en niet stijf. Mooie gerechten en de porties waren precies van de juiste omvang om na 10 gangen nog lekker in je vel te zitten. De wijnen waren heerlijk en de toelichting werd enthousiast gebracht door de jonge sommelier.
TheYoungOne 24 mei 2012 | |
Vandaag - in het kader van de HEERLIJK10Daagse - genoten van een inderdaad heerlijke lunch bij Niven. Alles klopte: het weer, de entourage (lekker buiten gegeten), het eten en de bediening. De verrassende amuses werden origineel gepresenteerd. De andere gerechten waren ook prima. Een ontdekkingsreis met bijzondere smaken en combinaties. Koken met de grote K van Kunst. De bediening was professioneel maar ontspannen en plezierig. Fijn dat men zo goed rekening heeft gehouden met het feit dat mijn man geen vis eet.
tessalucas 23 mei 2012 | |
Wij hebben via Groupon heerlijk geluncht bij Niven. Wij vonden de bediending gezellig, vriendelijk en behulpzaam. We merkten wel dat wij als gast de eerste aanzet moesten geven tot conversatie. In het begin was het een beetje te stijfjes. Het eten was heerlijk en vooral de rode wijn zalig!! Wij hebben hier al eerder gegeten en komen zeker nog eens terug. |
Mieke T 17 mei 2012 | |
Afgelopen woensdag hebben we heerlijk gegeten - lunch - bij Niven. Het eten was goed, de bediening correct en vriendelijk en de atmosfeer prettig. Voeg daaraan een glas champagne en een wijnarrangement toe en je hebt een perfect recept voor een geslaagde lunch! |
ninabez 15 mei 2012 | |
Hier ook van een 10-gangen Groupon proeverij genoten afgelopen vrijdag. En ja, genoten, ik vond het de moeite waard! Voor vier personen gereserveerd, op de laatste moesten we nog even wachten, we kregen vast een watertje ingeschonken en het menu was klaargelegd.
Geef zelf je mening over Niven
| Lunch | Diner | |
| Maandag | Gesloten | |