wij hebben nu hier drie keer gegeten, en alledrie de keren waren wij positief verrast.
Van alle spaanse restaurants is dit wel onze favoriet. Het is ook altijd druk!
Heerlijk gegeten gisteravond. Brood met aioli was verrukkelijk, de fles wijn voor 17,50 was goed, vraag er wel zelf een karaf water bij. Eerst 4 tapas besteld met nog wat extra brood, allemaal verrassend goed. Helaas zaten we toen al vol, we komen zeker terug voor de rest van de kaart. De rekening viel erg mee en we kregen een mooie roos mee ivm valentijn. Personeel is vriendelijk en betrokken maar kijkt niet constant op je bordje, topper!
Zonder twijfel het beste Spaanse restaurant! Afgelopen woensdag tapas gegeten. Het brood wordt bevroren uit Galicie geimporteerd en hier afgebakken. De gegrilde sardientjes zijn heerlijk (met een vleugje knoflookolie besprenkeld) en de jamon iberico is zacht, geurig, smelt op de tong! In zo'n tent durf ik de paella ook aan. We komen snel een keer terug om die te proberen. Hopelijk blijven ze nog lang, want ze zitten een beetje afgelegen op een plek waar je niet snel een restaurant van deze kwaliteit zou verwachten.
Uitstekend restaurant. We waren met 4 personen en bestelden 4x 3 tapas soorten. De bediening zei: Neem maar 3x3. Je kunt altijd nog bijbestellen. Het was allemaal even lekker en voor een redelijke prijs. Bijbestellen leverde inderdaad geen problemen op. Het was gezellig druk, maar de meisjes konden het prima aan. Zeer aan te bevelen.