Lekker gegeten, niet bijzonder maar een smakelijke steak gehad. De bediening is zeer eenvoudig maar dat is eigenlijk het gehele concept.
prima prijs-kwaliteit.
Een goed buurteetcafé dat z'n sociale functie goed vervult. Een beetje een huishouden van Jan Steen: Rommelig maar gezellig. Kleine menukaart. Ruime porties. Goede saté, mals vlees, lekkere saus. Meccaburger, wel lekker, maar iets te zout. Vriendelijke bediening.
Leuk, een echt zomerse strandsfeer. Ook erg sfeervol: de vuurkorven op het ruime terras. De bediening is ook goed: oplettend en vriendelijk. Helaas vond we het eten en het drinken wat minder. De witte huiswijn is van het niveau Kaapse Pracht, maar dan nog minder. Ik begrijp dat nooit: schenk een Australische Chardonnay als huiswijn (ongeveer zelfde inkoopprijs) en je hebt een veel lekkerdere wijn. De kaart is al klein, maar helemaal als de helft van de gerechten op blijkt te zijn. We hebben daarom een Mecca burger gegeten. De smaak was redelijk alleen zat er veel te veel zout in het gerecht. We hebben de hele nacht onder de kraan gehangen (en dat kwam niet door de drank). Volgende keer komen we er gewoon weer alleen een biertje drinken...