Een ideaal adresje als je liefhebber bent van de klassieke Chinese en Indische keuken. Je kunt kiezen uit veel verschillende specialiteiten, menu's en rijsttafels. De gerechten worden desgewenst aan de smaak van de gasten aangepast en dat zorgt ervoor dat het voor iedereen genieten is. In het restaurant hangt een rustige sfeer en de eigenaresse vervult haar taak als gastvrouw met verve. Als het druk is het met afhalers, kan er soms wel wat minder aandacht voor het restaurant zijn.
Wan Kok verzorgt catert regelmatig op de Partyboot Waterstad.
De kwaliteit van het eten is heel goed en de service (halen/brengen) is uitstekend. Ik krijg van mijn klanten altijd
komplimenten over de kwaliteit en er wordt altijd ruim voldoende
geleverd.
Wan Kok is een Chinees Indisch restaurant met een goede bezorgservice in de gehele regio Rotterdam.
Onze voorkeur gaat bijna altijd uit naar Babi-Pangang spek met bami en deze is hier perfect, het heeft de nodige aandacht gehad, je krijgt lekker veel vlees met een knapperige spekrand en met een heerlijke zoetzure pangangsaus en als je te weinig bami of saus hebt kan je er altijd meer bijvragen.
De tafelbediening vind ik een beetje onprofessioneel en onhandig overkomen en zijn middelmatig vriendelijk tegenover de klant, wij hebben ervaring met zowel een dame als heer.
Als je een behoorlijke hoeveelheid eten overhebt vraag dan of het ingepakt kan worden om mee naar huis te nemen, dat doen ze graag voor je.
Als je hier uit gaat eten zorg dan dat je niet teveel vooraan komt te zitten de bezorgers houden niet veel rekening met de rust die je graag wenst tijdens de maaltijd.
Het thuisbezorgen van onze geliefde Babi-Pangang spek was een flinke tegenvaller wat betreft de hoeveelheid vlees, de spekrand was uiteraard niet knapperig meer i.v.m. de bezorgtijd, maar dat neem ik ze niet kwalijk.
Sindsdien laten we Babi-Pangang mager vlees bezorgen en daarvan is de hoeveelheid wel weer voldoende.
Al met al een restaurant met goede service die ik graag aanbeveel voor het smaakvolle eten, de rumoerigheid voorin de zaak en de bediening vind ik ondergeschikt aan de kwaliteit van het heerlijk bereide voedsel.
Als u in rotterdam geweest bent, dan móet u hier naartoe vind ik. Het is een mooi knus restaurant net iets buiteb het centrum van rottterdam. Wat mij op iens brengt is dat het eten hier mooi wordt geserveerd. En het is heerlijk!!. Zelf bestel ik het eten en dan laat ik het bezorgen, binnen een half uur was het eten al aangekomen verschrikkelijk snel. echt jammie. Dit restaurant raad ik iedereen aan
Voor het eerst bij Wan Kok besteld en laten thuisbezorgen.
Na ca 1 1/2 uur werd er bezorgd .... veel te lang.
Babi Pangang Spek met Chinese Bami
Eten was lauw, het zwoerd aan het spek was totaal niet knapend slap alsof je kauwgom aan het eten/kauwen was.
Chinese Bami met paprika .... walgelijk.
Bestel ik hier ooit nog neeeeeeeeeeeeeee
Ga ik ooit naar het restaurant om het daar eens te proberen ... tuurlijk niet.
Het komt toch allemaal uit dezelfde keuken.
Doorvertellen aan familie en vrienden .... het is alleen maar negatief.