6.2
7.2
Toon telefoonnummer (0182) 672 300

KeukenThais

KimGouda KimGouda 13 mei 2012

Slechte service, onvriendelijk en het eten is ook niet erg bijzonder. Ik vind het maar niks en we komen hier niet meer terug.

liamar liamar 16 januari 2012

heerlijk gegeten in sfeervol restaurant met vriendelijke, tamelijk uitbundige bediening. Gerechten waren authentiek van smaak en presentatie, uitleg op verzoek en scherpte naar individuele wens. We kwamen op aanraden van recensent van plaatselijk dagblad, hij had niet overdreven en we komen er zeker nog eens
terug.

Oudland Oudland 14 november 2011

Afgelopen juli hebben we hier gegeten. Het grootste deel van de tijd hebben we zitten wachten, terwijl er maar twee andere tafeltjes bezet waren.
Toen wel uiteindelijk konden bestellen, was onze wens niet meer voorradig. Het eten viel erg tegen de bediening ook.

Jasintha Jasintha 12 september 2011

Authentiek en zalig gegeten. Speciaal uit Rotterdam gekomen op aanraden van een vriend en de rit was zeker de moeite waard. Klantvriendelijk personeel en ook attent genoeg om te vragen naar onze ervaring met de Thaise keuke. Je kunt zelf aangeven hoe pittig je het eten wil hebben. Gerechten allemaal even smakelijk en je kunt zien en proeven dat er oprecht en met liefde voor de Thaise keuken gekookt wordt. Wij willen hier vaker naar toe.
En wat betreft de bediening, daar is niets mis mee; soms loopt de communicatie niet helemaal soepel maar dat heeft niets met inzet of motivatie te maken. Uiteindelijk kom je voor het lekkere eten en iedereen die ons daar geholpen heeft, heeft zijn/haar uiterste best gedaan om het ons naar de zin te maken.

Mickymike Mickymike 6 september 2011

lekker lekker lekker top zaak ja alleen de bediening is minder maar ja neem ik op de koop toe
Daar staat het bekent om maar voor het eten moet je komen en wat de rest zeg ze hebben geen geduld als je gaat eeten moet je de tijd ervoor nemen anders moet je naar een patat zaak gaan dan ben je binnen een uurtje klaar

Geef zelf je mening over Chada