| Activiteiten | Restaurant, Wijnbar | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Een verrassend leuke avond zoals het helemaal hoort. Ben zelf werkzaam geweest in een restaurant dus weet dat er snel iets minder of mis kan gaan. Hier begrijpen ze helemaal waar ze mee bezig zijn. Het is ook gewoon een goedkoop avondje uit eten in verhouding tot de kwaliteit, bovendien laagdrempelig en toch tot in de puntjes verzorgd. Jammer dat we 100km van hier wonen...
Gegeten op: 10 mei 2013.
Bij toeval aten we hier tweemaal kort na elkaar en dat was geen straf! De kaart is overzichtelijk en verrassend, dat geldt voor zowel het eten als de wijn. Een van ons bestelde beide keren het verrassingsmenu en de kok maakt er 2x een verrassing van.
De bediening is vriendelijk en deskundig. (Piepklein minpuntje: te rose, te zomerse t-shirts van de meisjes.) Hier is de prijs-kwaliteit is uitstekend, we voelden ons verwend. Dit restaurant is wat ons betreft een aanrader.
Nadat we hier al eens hadden 'voorgeproefd', hebben we hier met onze kinderen gegeten ter gelegenheid van onze 40-jarige trouwdag. Dat viel prima in de smaak! De verrassingsmenu's werden heel goed afgestemd op onze nogal uiteenlopende wensen, de bijpassende wijnen waren verrassend en smaakten uitstekend en de bediening deed zijn best om het ons naar de zin te maken.
Jammer vinden wij (maar dat is een persoonlijke opvatting) dat de zaak nogal 'klinisch' overkomt: strak en open ingericht, weinig of geen gelegenheid om met je eigen groepje wat afgezonderd te zitten, wat we bij onze gelegenheid wel fijner hadden gevonden. Maar evengoed hebben we allemaal genoten van de avond.
Een heerlijk restaurant met perfect prijs/kwaliteitsverhouding. Je kunt kiezen uit kleine porties van gevarieerde versbereide gerechten of een surprisemenu dat nooit teleurstelt. De bediening is uitstekend; de eigenaar heeft heel veel kennis van wijn en weet alles over zijn gerechten te vertellen. Ik kom hier regelmatig, maar blijf de nagrechten een minpunt vinden :(
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Dit is wat ik verwacht van een restaurant. Prijs- kwaliteitverhouding is uitstekend. Heerlijke puur bereide tastings, de bediening is beleefd, netjes, maar niet overdreven. Geen gebruik gemaakt van een wijnarrangement, maar dat doen we de volgende keer. Er staan geen vegetarische gerechten op de kaart, maar die kunnen ze wel voor je maken. Dit is mijn favoriete restaurant in Veldhoven. In een woord GEWELDIG!!
Schrijf zelf een recensie over FINE food and wine
Schrijf hieronder je recensie over FINE food and wine. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zondag | vanaf 15:00 |