| Keuken | Internationaal & Regionaal |
| Openingstijden | di t/m za vanaf 17.00 zo vanaf 16.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
anneke12345 30 oktober 2011 | |
Het eten was redelijk. Mijn voorgerecht was een carpaccio, deze was smakelijk, maar erg weinig vlees. De maaltijdsalade geitenkaas, was saai. Alleen sla en geitenkaas.
martijn1234567891011121314 16 augustus 2011 | |
Goed eten voor schappelijke prijs. Toch niet 'standaard', leuke gerechten. Prima sfeer. |
MerelBijl 2 juli 2011 | |
De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Je krijgt lekker eten voor niet te veel geld. We moesten heel lang wachten op onze gerechten en ondertussen kwamen ze niet vragen of we nog wat wilde drinken. We dachten bijna dat ze ons vergeten waren. Ondertussen bouwde ze in de ene hoek een dj tafel en vanaf half 10 werd hier harde muziek gedraaid wat helemaal niet ons ding is. We konden amper gezellig kletsen. Nou, toch maar een koffie besteld. Ik bestelde een latte macchiato en het rare was dat ik de melk appart in een expressokopje erbij geserveerd kreeg. Het zag er heel slordig uit en het was niet zoals het hoorde. De jongen zei dat hij de melk er niet meer bij kreeg of zo iets. Na het eten heb ik gezegt dat ik deze dingen wat minder vond maar hier werd laks op gereageerd. Het was een hele gezellige avond maar hier ga ik niet meer terug. |
Geef zelf je mening over HIPP Proeven & Proosten