Wij hebben nu meerdere keren heerlijke zeetong gegeten. Ook de sliptong smaakt prima. Voorts is ook de tournedos van uitstekende kwaliteit. Alles met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en bijzonder gastvrije bediening die prima advies geeft bij de wijn keuze. Samen met de gemoedelijke sfeer betekent dit restaurant voor ons een echte aanrader.
Wat voorheen een cafe was is nu een gezellig restaurant. De dorpstraat van Warmond is smal en parkeren gaat redelijk. De ontvangst is vriendelijk en er hangt een gemoedelijke sfeer. Je voelt je in een huiskamer. Snel een vraag wat er gedronken gaat worden en niet te vergeten; "wilt u ook water" wat ik bij zoveel restaurants mis. Een menu kaart hebben ze niet. Het grappige is dat het aan beide zijden van het restaurant op een krijtbord aan de muur is geschreven. Groot is de kaart niet maar wel divers. De bekende Carpaccio, Salade met gerookt kip en een groen/roze salade. met gerookte zalm en garnalen. Dat laatste smaakte uitstekend. Iemand aan tafel nam Carpaccio wat perfect gepresenteerd op bord lag. Als smaak had het wat extra peper kunnen hebben of een lichte dressing. Ondanks het volle restaurant hield de Maitre de drank goed in de gaten zodat we niet droog vielen. Een pluspunt omdat vele dit kleinigheid vergeten. Hoofdgerecht; Slibtongetjes, Tournados, en populair in Mei, Asperges met gewoon gerookte ham, boter en ei met gekookte aardappels. De Maitre gaf intussen bij de bestelling uitleg waar alles vandaan kwam. Alle drie gerechten perfect bereid. Vooral sliptongetjes is een aanrader! De geur doet de smaakpapillen werken. De avond afgesloten met Dame Blance en Creme Brulee en nog een kop koffie. Een aanrader om hier een avondje zonder zorgen door te brengen met als motto "Keep it Simple" Kwaliteit staat in dit Eetlokaal boven aan!