Trisha Trisha 22 april 2010

Vandaag een lekkere lunch gegeten bij Lungo en goede koffie gedronken. Fijn dat je hier ook een soya latte kan krijgen! Bediening vlot en vriendelijk. Wel lastig om binnen te komen met een kinderwagen!

correspondentie9 correspondentie9 28 maart 2010

Ik heb het al een aantal malen gehad met Lungo dat ik voor een "gesloten deur" stond bij Lungo toen ik daar wat wilde gaan eten.

Dan is de gehele zaak weer afgehuurd en kun je alleen maar meeeten als je ook ca. minimaal E 20,- betaald, weer een tijd later sta ik letterlijk en figuurlijk voor eeen gesloten deur, omdat Lungo een externe catering had verzorgd en de laatste keer was er weer een receptie en kon je nauwelijks wat eten.

Met deze bedrijfseconomische blunders gaat Lungo klanten veriezen.
Mij hebben ze al als klant verloren.

Zeer zeker de externe catering is bij mij verkeerd gevallen.
Klanten moeten gewoon kunnen rekenen op vaste openingstijden.
De catering extern verplaatsen en dan gewoon de zaak aan het Delfseplein dichtgooien is amateuristisch.

Lungo dient er gewoon voor te zorgen dat er voldoende (inval)perosneel.

Mij zien ze niet meer terug in de bananen-toko Lungo.

Het eten bij Lungo is kwa prijs-/kwaliteitverhouding niet slecht, maar je kunt niet op ze rekenen.

correspondentie9@hotmail.com

zonneroosje zonneroosje 25 maart 2009

Echt een leuke plek. Lekker, verzorgd eten, niet te duur (dagmaaltijd vanaf 6,50), gerechten worden op verzoek aangepast aan vegetarische wensen. Vriendelijke bediening, relaxte sfeer. Afhankelijk van wie hem maakt, is de cappuccino uitstekend tot matig. Lungo is ook een zeer goede werk- of ontmoetingsplek. Een aanrader.

miep333 miep333 17 februari 2009

Mooi, zo'n zaak in Rotterdam!
Het is er erg open en gezellig. We hebben er een snelle lunch gehad. Bediening is goed en de broodjes zijn leuk en gezond, erg fijn. Leuke details.
Binnenkort maar de avondhap proberen.....

Geef zelf je mening over Espressobar Lungo