| Keuken | Koken aan tafel |
| Openingstijden | vanaf 17.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
frostybouly 10 april 2012 | |
Vrijdag 6 april gefondued met 4 personen, Weing keus maar wel mals vlees.
BB1975 27 november 2011 | |
Wij hebben hier nu 2x de vleesfondue gegeten. Vriendelijke en vlotte bediening, de vele sausjes, salade en frieten zijn heerlijk en de groenten en het vlees ziet er goed uit. Wij eten hier samen met onze 3-jarige dochter met veel plezier. Voor haar zou het fijn zijn als er ook een soepje op het menu kon staan, want ze is niet zo'n vleeseter, maar het ijstoetje dat vervolgens voor haar speciaal wordt gemaakt maakt zeker een hoop goed?! Als zij biologisch verantwoord vlees (en soep) op het menu zetten, krijgen ze van ons een 'uitstekend' als beoordeling. |
RonYvon 19 maart 2011 | |
Heerlijk gegeten, ook erg leuk voor kinderen! Attente en gastvrije bediening. Echt onbeperkt! Gezellige entourage en prima huiswijn. |
jhntravel 27 augustus 2010 | |
De oude gastheer van de Bavoort is hier opnieuw begonnen met zijn aloude beproefde fondue zonder franje. Interieur is wat saai vormgegeven. Geen afrader. |
Geef zelf je mening over Hello Again