| Keuken | Argentijns |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
nicoletvo 28 mei 2011 | |
Vanavond gegeten bij La Pamba. Ontvangst was rommelig terwijl we de eerste gasten waren. Bestelling drank ging mis, verkeerd opgenomen. Voorgerecht tomaten- en goulashsoep was zo zout alsof de kok zijn zoutvaatje er in had laten vallen. Uiensoep was wel lekker. Lendebiefstuk was als medium doorbakken besteld maar kwam deels doorbakken en deels rauw op het bord. Sate was bedolven onder de saus. Garnituur verlept. Patat was wel lekker. Ondanks dat 2 x soep retour was gegaan en de steak nogmaals terug met verzoek het bakken nog eens over te doen, geen compensatie terwijl de kaart niet echt vriendelijk geprijst is. Bediening komt niet heel snugger over. Kom hier niet meer terug. Zeker niet aan te raden. |
smorrie14 11 maart 2011 | |
Heb hier op 15 februari gegeten voor de 2e keer. Ook deze keer wederom goed. Vlees goed gebakken en goede bijgerechten. |
Adjeot 21 juni 2010 | |
Voor de 2e maal bij La Pamba gegeten. Dit omdat de 1ste keer goed bevallen was. (zie recentie). Dit maal was het minder. Biefstuk te doorbakken. Decor dient een opknapbeurt. Service en (huis) wijn goed. Ondanks de excuses mbt het te doorbakken vlees had er wel ter compensatie een koffie van het huis afgekund. Weet niet of we hier terugkomen. Jammer. |
robby26 18 maart 2010 | |
ik vond het eten lekker,maar heb voor 35 euro 9 garnalen gegeten klein beetje patat en een beetje brood waarvoor ik nog moest betalen ook.ik vind het niet erg om te betalen maar als ik een hoofdgerecht en een voorgerecht op het hoef ik meestal thuis geen boterham meer te eten...!ik kom hier niet meer |
fam-overdam 2 januari 2010 | |
We hebben lekker gegeten,gezellig restaurant en leuke bediening!Toptent. |
Geef zelf je mening over La Pamba