| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
NatalieK 17 oktober 2011 | |
Sfeervol restaurant, warme inrichting met een wisselende kaart met oa. wild gerechten. Het is een restaurant wat de tijd voor je neemt, prima natuurlijk, maar als je een keer wat minder tijd hebt moet je dat duidelijk aangeven. Maar daar gingen ze goed mee om. Goede wijn en in prima prijs/kwaliteit verhouding. Minder geschikt om te eten met kleine kinderen. |
M. Diepenhorst 8 april 2011 | |
Hoewel locatie en ambiance prachtig zijn, vonden wij het eten en de bediening niet bepaald een succes. Gelet op de positieve reacties op internet en de prijzen hadden we er meer van veracht. Na enig wachten (op zich niet erg) werd het mandje brood samen met het voorgerecht op tafel gezet. De salade op de carpaccio was erg zout (misschien bedoeld voor op het vlees voordat de salade erop werd gelegd?), de kalkoenfilet in het andere voorgerecht was droog en de salade erbij niet erg lekker of restaurantwaardig. Van de twee hoofdgerechten was de tournedos prima, maar de kalfribey viel erg tegen: taai maar voral erg veel vet, zeer onsmakelijk om te eten. Het bakje salade bevatte extreem zoute croutons, de ganeringen (op beide borden precies hetzelfde) was niet erg lekker en kwam erg 'jaren 80' over (categorie boontjes in reepje spek). Op de vraag of het allemaal gesmaakt had nog een keer aangegeven dat het kalfsvlees nogal onsmakelijk was, waarop de reactie was: 'ja, kalfsvlees he'. Nee, zeker ook gelet op de stevige prijzen een zaak waar wij niet snel weer zullen gaan eten. Een tegenvaller. |
thought4food 18 mei 2010 | |
Leuke karakteristieke ambiance, restaurant met café en zalen. Eerlijke keuken met regelmatig wisselende gerechten op de kaart, of beter gezegd het schoolbord. Regelmatig ook een 'proeverijtje' op de kaart, 4 bereidingen van bijvoorbeeld Twello's rund of andere producten, vaak streekproducten. Goede scanpi, eendenborst, lekkere nagerechten en plezierige attente bediening. Aardige middenweg tussen informeel en stijlvol. Goedgekozen huiswijnen. |
Dieter 4 maart 2010 | |
Vergaderd, ruime gelegenheid, lekker om eens goed samen na te denken, goede bediening (respect voor de vergadering), prima lunch hoewel geen groente, salade had ik wel verwacht eigenlijk. Aanrader! |
Geef zelf je mening over Hotel Cafe Restaurant Taverne