Nsjee Nsjee 6 maart 2012

Heel erg lekker eten. Het restaurant is leuk ingericht en het personeel is erg klantvriendelijk. In de middag is er veel diversiteit en is het ook vooral gericht op toeristen die snel even wat willen eten en ites lekkers drinken. De chocomel met appeltaart is een aanrader. Heerlijke appeltaart en de slagroom is dan wel niet zelfgemaakt maar wie doet dat nu nog als er geweldige slagroom uit een bus gehaald kan worden. Ik zal niet graag slagroom kloppen voor 200 man. De avond kaart is vooral gericht op 3-gangen, wat uitstekend is. Het is allemaal heerlijk. Erg goede koks in dienst en de gastvrijheid is top. Ik kom hier graag en elke keer worden we weer met liefde bediend en het eten is ook met liefde gemaakt

marco12 marco12 14 november 2011

Hier komen vast veel toeristen, gezien de locatie. Je zou denken dat ze dan zouden laten zien wat Nederland te bieden heeft. Maar helaas, dat is niet zo. We hebben hier alleen wat gedronken. Warme chocomelk, thee en een appelpunt. Wat krijg je dan? Een fabrieksappeltaart uit de koelkast met een tik in de magnetron: warm randje, koud van binnen. Slagroomtoefje uit de spuitbus. Een half vol kopje thee (geen keuze uit smaak) en slappe, laffe chocomelk met dezelfde spuitslagroom. Niet overdreven duur, maar ook nauwelijks lekker en een gemiste kans voor een goede indruk op onze gasten hier in Nederland.
Jammer, want de locatie is geweldig en de zaak ziet er ook leuk uit. Bediening prima.

JoJo JoJo 4 december 2009

gezellig ingericht restaurant in een historisch dijkpand naast de molens van kinderdijk. met een vriendelijke eigenaresse en heerlijk eten. De kaart wisselt enigszins per seizoen Echt een aanrader voor een avond met een meergangendiner met bijvoorbeeld een lekkere wijn erbij. Voor het toilet moet je een trap naar beneden, dat is een nadeel als je niet goed ter been bent.
In de zomer ook lekker om iets te drinken op het terras.

Geef zelf je mening over Grand Café Buena Vista