KeukenHollands

ArjanW ArjanW 4 maart 2012

Op 2 maart direct 'gegeten en gedronken' in de Klepperman.. Bij binnenkomst - we waren de eersten - een drankje besteld en vervolgens continu genoten van een ongelofelijke scheldpartij van 'chef' op zijn bediende. Hij kwam nogal wat ingredienten tekort, begrepen we vrij duidelijk. Sfeer was volledig weg, dus maar aangegeven dat we het bij een drankje hielden.

margreet2 margreet2 8 februari 2012

De Klepperman is afgelopen zomer (2011) overgenomen en dit is duidelijk te merken.

We hebben heerlijk en overvloedig kunnen eten en niets was teveel qua service of wensen.
De Tapas (nieuw) waren werkelijk om je vingers bij af te likken en het aanbevelen meer dan waard.
Ja, ik kom hier graag terug!

theunis theunis 25 mei 2011

Mooie plek met goed terras, bediening niets op aan te merken. Maar je komt hier om lekker te eten, wat we vooral misten is passie! De mixed grill grill bestaat uit een fantasieloos bord met diverse soorten vlees en verder niets erbij. Een saai bakje sla voor ons 4 en en wat frites. Merkwaardig dat er ook inktvisringen bij zaten. Tigergarnalen wel goed, in een woksaus met tauge. Sla moest in dezelfde kom gegeten worden. Pasta aan de droge kant, koffie redelijk verzorgd. Totaal beeld fantasieloos en middle of the road. Soep erg zout. Geen aanrader.

janssen010 janssen010 4 november 2010

Leuke plek midden op het plein in Heusden vesting. De menukaart is inmiddels drastisch gewijzigd en ook de prijsstelling. De kwaliteit van de gerechten is nog steeds als vanouds goed. De prijsstelling helemaal geweldig. Waar kan je nog drie gangen op dit niveau eten voor minder dan 30 euro. De Klepperman is naar onze mening de beste eetgelegenheid van Heusden vesting.

Pieter H. Pieter H. 7 augustus 2009

Op het mooie terras met keurig gedekte tafels verzekert de vriendelijke ober ons desgevraagd dat de snoekbaars 'vannacht' is gevangen. Maar de karige filet is droog, mat en volkomen smakeloos. Wel kekkere aardappelpuree.
De gamba's zijn keurig aan twee spiesjes geregen en te lang gegrild: ook droog dus. De drie-kleuren-paprikaprutjes zijn lauw, de dikke pastabuisjes flauw in een nietszeggend roomsausje en de krieltjes zijn wat klef. Twee schattige rolletjes courgette gevuld met spinazie smaken nergens naar. Maar het ziet er allemaal prachtig uit. Ook een manier om het gebrek aan kwaliteit te verhullen. De vergoelijkende koffie slaan we af.

Geef zelf je mening over Klepperman