CC's is een trendy bar-restaurant op de Grote Markt dat zes dagen per week geopend is voor koffie, lunch, borrel en diner. CC's onderscheid zich door haar comfortabele, stoere maar relaxte interieur. Door verschillende kamers te creeren is er een bijzondere sfeerbeleving onstaan, waarin de gast steeds weer wordt verrast.
Tussen kerst en oud/nieuw gegeten. Al eerder geweest en was toen aardig. Deze keer positief verbaasd! Erg correcte bediening, lekker eten, originele manier van menukaart presenteren, 4-ganen verrassingsmenu absoluut een verrassing. Ondanks dat we dichtbij de deur zaten, was het niet koud ... men had een klein straalkacheltje geplaatst. Perfect!
Ik heb hier al een aantal keer heerlijk gegeten, zowel lunch als diner. Het is heel sfeervol ingericht en de locatie is top. De a la carte gerechten zijn erg lekker en gevarieerd, en de prijs/kwaliteitverhouding is goed. Ook het surprisemenu is me erg goed bevallen, het is een heerlijke combinatie van verschillende gerechten en je kunt de keuze maken tussen vlees of vis voor zowel het voor- als het hoofdgerecht. Laatst heb ik hier met 2 vriendinnen een High Wine genomen, dit is echt een aanrader. Verder is bediening uitstekend en je krijgt een professionele uitleg over de wijnen en de gerechten. Mij zien ze zeker snel weer terug!
Ik ben erg tevereden over CC's in Breda. Ik heb er nu een paar keer gegeten en kunnen genieten van verschillende gerechten. Wat ik ook echt kan aanraden is de High Wine. Erg leuk, verrassend en vernieuwend concept! De bediening en service is goed, de zaak ziet er mooi uit en het eten is erg smaakvol. De volgende keer als ik in Breda ben kom ik zeker weer eten.
Geef zelf je mening over Central City's restaurant