Is dit uw restaurant?

12 recensies

26 februari 2013

Prima eten en gezond.
ik vond het erg lekker.
Kon ook makkelijk meenemen naar huis en bleef ook warm.
Het eten was redelijk snel klaar en hoefde niet lang te wachten.

Gegeten op: 15 februari 2013.

7 augustus 2012

Op zoek naar een redelijk gezonde, snelle en vooral goedkope maaltijd? Dan ben je aan het goede adres. Je wordt snel geholpen, mits het niet al te druk is, dus vermijdt koopavonden. Het eten is ook snel klaar. Veel plek is er niet, dus ideaal om mee naar huis te nemen.

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

27 september 2011

Voor een snelle hap: prima! Goedkoop, vers, goed, snel.

roelandvdh
roelandvdh
Expertproever

31 juli 2011

Eigenlijk moet ik geen reclame voor Eazie maken want het is er altijd al goed druk, maar dat is ook terecht wat mij betreft: het eten is erg lekker, je krijgt het snel geserveerd en het personeel is vriendelijk en beleefd. Wat mij betreft een enorme aanwinst voor de Haagse binnenstad!

13 juli 2011

Het eten is lekker, gezond, vers en divers. De bediening is vlot en attent. Kortom, hier is veel van voldoende kwaliteit, dus goed voor een (h)eerlijke lunch. Ik geniet hier!

a.massing
a.massing
Meesterproever

5 november 2010

Voor een snelle wokmaaltijd met een redelijke prijs kun je hier terecht. Je kan jouw wokmaaltijd zelf samenstellen. Of het echt halal vlees is wat ze bereiden, is een grote vraag. Het scheelt dat er geen varkensvlees op hun kaart staat. Het eten wordt vers klaargemaakt. Jammer dat ze teveel saus in het eten doen, waardoor het waterig wordt. Of zou dat komen omdat het vlees/de groenten, (eerst geblancheerd worden voordat ze in de wok gaan), niet goed worden uitgelekt en met de saus erbij, wordt het dan waterig?

LeMer
LeMer

22 juni 2010

Lekker, snel, niet te duur, niet te ongezond. Urban sfeer. Als je van zoet houdt, is de Chinese tomatensoep een aanrader! Wij nemen eigenlijk altijd een wokmaaltijd, met soep.

lionking
lionking
Expertproever

15 januari 2010

This is by far the best wok I tasted in The Hague. The service is astonishing fast and the food is very tasty. I tried several sauces, but prefer the spicy ones! Thai curry isn't really hot as the real curry from thailand, but still good enough for most dutch people and me. The prices are ok, u get a meal & drink for only 7euros!

laurall
laurall

30 november 2009

Op aanraden van mijn zus ben ik hier terecht gekomen. Het zag er direct goed uit bij binnenkomst: netjes, overzichterlijk en gezellig druk. Het eten smaakt beter dan bij een gemiddeld wokrestaurant en de service is ook prima. Jammer dat het restaurant snel vol zit, maar dat geeft ook wel weer aan hoe goed ze het hier doen.

proever123321
proever1233...

23 november 2009

Mooie hippe aziatische eettent in het centrum van den haag! Vorige week voor het eerst een wokmaaltijd bestelt, wat een keuze allemaal! Het leuke ervan is dat je alles zelf mag samenstellen. Dat duurde eventjes voor een eerste keer maar het smaakte uitstekend. En dat voor maar 5,95. Zeker voor herhaling vatbaar.

joris_l
joris_l
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Eazie

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard