Eigenlijk moet ik geen reclame voor Eazie maken want het is er altijd al goed druk, maar dat is ook terecht wat mij betreft: het eten is erg lekker, je krijgt het snel geserveerd en het personeel is vriendelijk en beleefd. Wat mij betreft een enorme aanwinst voor de Haagse binnenstad!
Het eten is lekker, gezond, vers en divers. De bediening is vlot en attent. Kortom, hier is veel van voldoende kwaliteit, dus goed voor een (h)eerlijke lunch. Ik geniet hier!
Voor een snelle wokmaaltijd met een redelijke prijs kun je hier terecht. Je kan jouw wokmaaltijd zelf samenstellen. Of het echt halal vlees is wat ze bereiden, is een grote vraag. Het scheelt dat er geen varkensvlees op hun kaart staat. Het eten wordt vers klaargemaakt. Jammer dat ze teveel saus in het eten doen, waardoor het waterig wordt. Of zou dat komen omdat het vlees/de groenten, (eerst geblancheerd worden voordat ze in de wok gaan), niet goed worden uitgelekt en met de saus erbij, wordt het dan waterig?
Lekker, snel, niet te duur, niet te ongezond. Urban sfeer. Als je van zoet houdt, is de Chinese tomatensoep een aanrader! Wij nemen eigenlijk altijd een wokmaaltijd, met soep.