KeukenFrans, Internationaal & Europees

maartje09 maartje09 4 mei 2012

De ambiance is prima, mooie stoelen ed. Grote ruimte waar geluiden hoorbaar zijn, wat stoorde was de telefoon die telkens ging, niet echt fijn als je rustig in een restaurant zit.
De carpacio was weinig en te koud. Verder was de bedening niet echt zelfverzekerd.
Ook zijn frietjes en salade apart te bestellen zit niet bij hoofdgerecht erbij.
Er kan veel meer uit dit restaurant gehaald worden, wanneer bediening en kaart anders worden.

Fluwa Fluwa 26 april 2012

Gisteren wezen dineren bij Restaurant Zegels te Alkmaar. Middels een bon voor een drie gangen keuze menu incl glas prosecco en mandje brood (Groupon) hebben wij de reservering gemaakt.

Wat gelijk opviel bij binnenkomst is de mooie sfeervolle ruimte waar het restaurant zich bevind. Helaas werden wij nadat we binnen kwamen even kort begroet en gevraagd te wachten, waardoor we langere tijd met onze jassen aan in de deuropening stonden te wachten. Vervolgens mochten we zelf 1 van de vrije tafeltjes uitzoeken en werden onze jassen niet aangenomen. Na plaats te hebben genomen duurde het lange tijd voor er iemand aan de tafel kwam om ons een glas prosecco aan te bieden. Gevraagd om de kaart en deze zou komen als ze het broodmandje zou brengen. Dit liet weer even op zich wachten. Uiteindelijk een keus kunnen maken en toen was het een lange zit voordat we door de gerechten heen waren.

Het is zo jammer, want het eten is prima en ziet er goed verzorgd uit op het bord. Kwaliteitsproducten, goed warm en zeer smaakvol (Carpaccio, Rollade - Biefstuk, Tonijn - Apple Crumble en Broodpudding) Maar door de slechte ontvangst, de zeer lange wachttijden en het niet altijd even professionele personeel wordt de ervaring negatief beinvloed. De jongeman die er bediende deed erg zijn best en maakte de meest professionele indruk.

Wij zijn van plan nog 1 malig dit restaurant te bezoeken en hopen een betere recensie te kunnen geven. De potentie is er absoluut, nu nog de correcte uitvoering!

Marianne 53 Marianne 53 9 april 2012

Gisteren hier een Paasbrunch gehad. Een prima welkom met een glas bubbels en een paddenstoelensoep, lekker. Voor de kinderen was de Paashaas aanwezig en werden er eieren gekleurd, gezellig. Het koud- en warmbuffet waren netjes verzorgd, volop keuze met o.a. pasteitjes, quiche en salades. Het warme buffet vond ik erg lekker. Na: veel keuze voor toetjes, niet mijn ding maar dat is persoonlijk. Al met al een gezellige tijd en dat voor maar 25 euro per persoon. Twee tips: zorg voor een plek om de allerkleinsten te verschonen en zet een asbak buiten.

remcorobelus remcorobelus 7 april 2012

Als restaurants zichzelf aanbieden met Groupon vind ik dat persoonlijk een zwaktebod. Zelf maak ik er wel graag gebruik van en bekijk, omdat ik zelf een horecaman ben de zaak kritisch. Zegels is gevestigd in een prachtig mooi pand en bij binnenkomst wordt je verrast door de gezellige entourage. wel vreemd dat de toegangsdeuren naar het restaurant geheel geblindeerd zijn waardoor je al snel denkt een magazijn binnen te stappen. wat glas in deze deuren zou wonderen verrichten.

Het voor hoofd en nagerecht waren allemaal perfect. alleen de aardappels hadden wat gaarder gemogen, maar dat is dan ook de enige aanmerking. Lof voor de keuken! Maar de bediening laat te wensen over (mannelijk personeelslid buiten beschouwing latend, maar die bediende andere tafels). Onpersoonlijk, weinig optimisme, weinig contact, drankjes die lange tijd niet worden aangevuld, lang.., heel lang wachten op de gerechten (ruim 75 minuten tussen voor en hoofdgerecht), kortom, gewoon slecht. Kreeg het idee dat ze meer met het computersysteem bezig waren als met de klanten. En dan begrijp ik ook gelijk waar de fout zit in dit restaurant. Leidt je personeel goed op, betrek ze bij de zaak en geef ze inzichten. Als dat gebeurt kan het voor de toekomst een aanrader worden.

francis1 francis1 25 maart 2012

Heb hier een heerlijke avond gehad; dit restaurant heeft erg Goede Bediening en uitstekend eten. Bedankt voor de fijne avond.

Geef zelf je mening over Restaurant Zegels

MaandagGeopend