rondeloos 6 mei 2012 | |
Hier op woensdag 25 april gegeten met een vriend. Een heerlijk en ongecompliceerd restaurant. Lekkere gerechten en prima bediening. Ik denk dat alle gerechten goed zijn, als je kijkt naar wat mijn disgenoot en ik hebben gegeten. Dit is zeker een tentje om terug te keren. Enige grote nadeel is: doe wat het het galmen van het geluid. Vreselijk. |
Peter Goedkoop 25 april 2012 | |
Mijn voorgerecht was een drietal Italiaanse vleeswaren die heel lekker waren en mijn disgenoot had heerlijk krokant gefrituurde spierinkjes. Hij had daarna de tagliatelle waar pesto op zou zitten, maar daar heeft hij niet veel van gezien. Toch was het smakelijk. Ik had ossetong (één plakje) met daarbij twee worstjes. Allebei best goed (al was de tong te ver doorgebakken), maar van mij had het omgekeerd mogen zijn: meer tong en één worstje. Het garnituur van kool was prima en de saus uitstekend. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend in orde. Jammer dat het binnen zo galmt, maar ik kom graag nog eens een keertje terug. |
Bigboss 12 april 2012 | |
Gisteravond een prima avond gehad bij Pekelharing en het verbaasde ons niks dat het helemaal vol zat op een woensdagavond. Bediening is erg vriendelijk maar het oogt soms allemaal wat chaotisch; wij vonden dit geen probleem want het eten was meer dan in orde en de wijn uitstekend. Wij komen zeker terug! |
Proever56178 14 maart 2012 | |
Samen op een zondag avond met een vriendin gegeten , wat joviale bediening maar niet storend. Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Menige zaak met hogere prijzen kan hier niet aan tippen. Deze zaak heeft allure |
Messalla 21 januari 2012 | |
Wat een aangename verrassing is dit zeer sympathieke restaurant! Allereerst het eten: zeer smakelijke Italiaanse gerechten waarin voornamelijk verse en biologische producten zijn verwerkt. En een zeer ruime keus. Je kunt zelfs van veel gerechten (pasta's, soepen) een kleinere portie bestellen. Ik had het geluk met een groot gezelschap te zijn, zodat iedereen een beetje van elkaar kon proeven. Dan de bediening: kundig en to the point. Water wordt gratis op tafel gezet en de gerechten worden vlot opgediend. Enig minpuntje: in ons grote gezelschap kwam het helaas voor dat iedereen zijn gerecht al had, behalve 1 persoon. Die moest dan nog een minuut of vijf wachten. Maar dit zijn kinderziektes, die nog wel worden opgelost. Ten slotte de prijzen: na een uitgebreide lunch (voorgerecht, hoofdgerecht, koffie) met wijn verlieten we het restaurant voor minder dan 25 euro per persoon. Een topper. |
sheby 12 januari 2012 | |
Ik heb er pas een keer gegeten. Het eten is er vers, zoals het brood en de vleessoorten die we als voorgerecht hadden besteld. Een aandachtpunt is dat mijn hoofdgerecht veelste veel zout is gebruikt. Ik hou van zoutig eten maar eenmaal thuis gekomen moest ik 2 glazen drinken om de dorst te lessen. Een ander punt is dat de bediening beter oogcontact met de klanten moeten maken. Het is moeilijk om de aandacht te krijgen voor de rekening of als je iets anders wilt bestellen. |
markhillen 5 januari 2012 | |
Weinig restaurants maken deze kwaliteit authentiek Italiaans eten. Echt heel lekker. Ook erg lekkere wijn. Altijd heel druk en ook rumoerig dus daar moet je van houden. |
sistah 18 december 2011 | |
Na nu twee keer met ruime tussenperiode bij Pekelhaaring gegeten te hebben kon ik mijns inziens toch wel iets van een gefundeerde mening hebben.Ik heb de recensies van mede-proevers gelezen en kwam tot de conclusie dat ik hun mening deelde op een aantal punten.Ja, het is er druk en dus behoorlijk rumoerig. De akoestiek speelt daar een belangrijke rol in ben ik bang. In hoeverre ze daar wezenlijk iets aan kunnen doen? Ik ben niet ter zake deskundig om daar iets zinnigs over te zeggen.Zelf heb ik er geen moeite mee, de sfeer was beide keren erg gezellig en informeel. De eerste keer hoefden we niet lang te wachten tussen de gangen door, de tweede keer wel.
rjvencken 15 december 2011 | |
Prima robuuste keuken. Swingende bediening en bezoekers. |
ernst1 1 december 2011 | |
Voor de zoveelste keer bij Pekelhaaring gegeten. Eten was weer erg lekker. Tiramisu was veels te groot voor één persoon! Bediening moet toch echt eens wat beter op blijven letten de hele avond. Je moet soms echt te lang wachten en als je dan ook nog eens op een slechte plaats zit is het erg moeilijk om contact met ze te maken. |
Geef zelf je mening over Firma Pekelhaaring