7.8
8.3
7.8

KeukenFrans, Italiaans, Mediterraan, Koffiebar, IJssalon, Lunchroom & Tearoom

ikje ikje 15 december 2011

Gisteravond bij Razmataz gegeten. Vooraf rode witlof salade met blauwkaas, walnoten en appel en mosterd dressing. Lekker, maar er zat meer veldsla in dan witlof. De opmaak was wel erg mooi en de smaak was goed. Als hoofdgerecht piepkuiken met krieltjes, het vlees was enigszins droog, voor de rest goed, maar niet speciaal. Voor het dessert had ik gekozen voor een warm chocolade taartje met vanille ijs. Het taartje was net iets te lang in de over geweest, waardoor vooral de randen wat te droog waren, maar de binnenkant was wel smeuïg en het ijs was erg lekker. Kortom prima restaurant om lekker te eten, maar je moet geen hoogstandjes verwachten.

RiVa RiVa 11 december 2011

Dit is gewoon een goed restaurant, beetje verstopt aan drukke rotonde. Bediening met kennis van zaken, in de keuken weten ze wat ze doen. Ik woon in de buurt en ga hier zeker vaker naartoe, aanrader!

willemb willemb 28 november 2011

Het wild zwijn was perfect, en ook mijn visetende vriendin en een vegetarische tafelgenoot waren erg te spreken. De dronken cake was geweldig. Mooie ruime wijnkaart (heerlijke desertwijn) en vriendelijke en goed geinformeerde bediening, gelukkig geen permanent gezeur of het smaakte, lekker was en binnen te houden. Een aanrader op een goeie plek, zolang de aangrenzende cafeherrie maar een beetje uit de buurt het het restaurant ghouden wordt (was zaterdagavond).

fred12345678910 fred12345678910 20 november 2011

Alles wat hier gekookt wordt is lekker. De bediening weet waar ze het over hebben, zijn niet opdringerig, en ....hebben verstand van zaken. Tot nu toe (sinds de opening) heb ik hier altijd genoten van de maaltijden. Vers en goed bereid, kortom, heel erg lekker. Vooral de ontvangst en bediening is erg prettig. In dit restaurant ben je een gewaardeerd gast. Fred Schnuck

CeCeZet CeCeZet 9 november 2011

Wij kwamen dit restaurant bij toeval tegen tijdens een wandeling door de stad en hebben de week erop gelijk maar de proef op de som genomen. En het was dus een voltreffer! De gerechten zijn uiterst smaakvol, de wijn is prima en wordt trouwens -heel sympathiek- niet per fles maar per gedronken hoeveelheid berekend en de bediening is heel alert en superenthousiast. We dromen nog steeds van het dessert, de coulant au choco... Geweldig!

Geef zelf je mening over Razmataz

Maandagvan 11:30 tot 22:30
Dinsdagvan 11:30 tot 22:30