ystro ystro 18 januari 2011

Ik vind dit een geweldige lunchroom, erg leuke bediening en ontzettend serieus in hun werk. De kaart is ietwat eenvoudig maar dat maakt het kiezen makkelijker en ik kan zeggen dat het allemaal voortreffelijk smaakt.

jwijnands jwijnands 12 augustus 2009

Een aanrader voor een lichte lunch of koffie met wat lekkers. Veel biologisch of bio-dynamische produkten. Wat merk je hieraan? Combinatie's zoals een hartige taart met snijbiet. Maar ook een heerlijke chocolade-perentaart die nou 's niet vrijwel alleen maar naar suiker smaakt. Goede koffie, goede thee. Een broodje van de week. Als lunchgerecht ook salade's. Brood is fantastisch, vers, smakelijk, prima van structuur. Vrijwel de gehele bediening bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking. Dat betekend niet super correct, niet altijd even snel maar wel veel liefde en trots voor hun werk.

AnneM AnneM 12 juni 2009

Een wat kleine kaart, maar beslist lekker. Leuke bediening. En ook niet onbelangrijk: schone toiletten!

Geef zelf je mening over Fermento