KeukenFrans, Internationaal, Brasserie, Wijnbar, Dessert & Lunchroom
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

jwentzel jwentzel 24 januari 2012

Heerlijk gegeten. Kwaliteit van het eten erg goed zeker in combinatie met de prijs.

mmkoppes mmkoppes 23 januari 2012

Dinner for 3 - we needed fast service as we had an 8pm event, and we got our food in plenty of time. The price was low - 110 euros for starter plus main plus 2 glasses of wine each - and the food quality and quantity was good! Can't ask for more!

EllenG EllenG 8 januari 2012

Vooraf gereserveerd om te eten alvorens de Gijsbrecht te zien. Na twintig minuten kregen we de kaart en werd ons gevraagd wat we wilden drinken. Het stokbrood kwam nog eens een kwartier later, tegelijk met de wijn, een minuut later het voorgerecht, dat heel goed smaakte. Na 35 minuten wachten kwam het hoofdgerecht, ook lekker. We hadden 1 uur 45 minuten uitgetrokken om te eten, maar we waren door al het wachten net op tijd voor de voorstelling. Het leek een leuk idee, maar is niet voor herhaling vatbaar.

LoveEten LoveEten 2 januari 2012

Vorige week voor het eerst gelunched bij Stanislavski. De entourage is groots, tijdens de lunch aardig druk, lichtelijk rumoerig (maar niet irritant), een beetje a la Dudok of entrees van grote oude hotels. Ik had een bospaddenstoelensoep welke goed vulde, lekker was, wellicht wat aan de zoute kant? Daarbij had ik de zuurdesem brood snee met geitenkaas, olijventapenade, gegrilde courgettes, gekonfijte tomaten en koriander. Nu ik 't zo opschrijf kan ik me de koriander niet herinneren. Maar de rest was goddelijk: een zeer smaakvolle pittge boterham. Wat ik erg leuk vind, is dat ze zuurdesem brood serveerden, wat meer dan lekker was. Mag van mij meer op de kaart. Ik hoefde na deze maaltijd niet meer te eten, 't vulde gigantisch!

Peter321 Peter321 2 januari 2012

Beste biefstuk op het Leidseplein! Black angus steak is een absolute aanrader. Bediening kan iets oplettender zijn wat betreft lege glazen.

Geef zelf je mening over Restaurant (Stadsschouwburg) Stanislavski

Donderdagvan 9:00 tot 16:00van 17:00 tot 22:00
Vrijdagvan 9:00 tot 16:00van 17:00 tot 22:00
Zaterdagvan 9:00 tot 16:00van 17:00 tot 22:00
Zondagvan 9:00 tot 16:00van 17:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten