Proever52222 29 september 2011 | |
Wij komen hier regelmatig en heel graag. Onze favourieten: paprikasalade, Harira, vis-birek, gegrilde sardienen, de tajines met vis en de groenten. Het is een eerlijk restaurant met een vriendelijke bediening, waar je een lekkere maaltijd krijgt voor een goede prijs. |
Forceps 10 maart 2011 | |
Bediening had er weinig zin in.
Pytr 16 mei 2010 | |
Inmiddels 2x bij Tamouda geweest, heerlijk garnalen-voorgerecht en couscous gegeten. De bediening is correct maar een beetje stijf. Wat zou het leuk zijn als je hier op traditionele wijze met je handen uit een gezamelijke schaal zou kunnen eten....met handenwas-ritueel als afsluiting. |
proever8965 24 februari 2010 | |
Leuk ingrichte zaak, vriendelijk personeel en zo op het oog authentiek eten. Maar de couscous was droog en smakeloos, en zowel mijn vrouw als ik gingen na afloop met trek de deur uit. De tajines zijn gewoon veel te klein bemeten en komen bovendien zonder enig garnituur. Op zich niet erg als men van te voren had gezegd dat ik er wat naast had moeten bestellen. |
maria01 15 februari 2010 | |
Ik ben hier nu 2x wezen eten. Het eten was beide keren erg lekker, vooral de aubergines (vegetarisch gerecht) was overheerlijk. De bediening is zeer vriendelijk. De nagerechten mogen echter wel uitgebreid worden. Porties zijn niet heel groot, maar zeker wel voldoende. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. |
sab 11 juli 2009 | |
We gingen gisteren vol verwachting naar dit restaurant na het lezen van de goede reviews. En die werden meer dan waargemaakt! Vriendelijke bediening, uitstekende prijs/kwaliteit verhoudingen (voor+hoofd+fles wijn voor 2 pers 65 eu) en het belangrijkste: heerlijk eten. De gegrilde sardientjes en biwats waren super, de tajine met kip en rozijnen/ui was heerlijk van smaak! Hier komen we zeker terug. |
Mensa 12 juni 2009 | |
"Een sprong in het diepe" - een restaurant zonder recensie. Wel eens eens door het raam naar binnen gekeken, maar dat was niet uitnodigend genoeg. Dit gevoel komt denk ik mede door de bouwwerkzaamheden op het Vredenburg.
Proever22766 11 mei 2009 | |
Prima eten, goed bereid en smakelijk gekruid. Porties zijn niet overdreven groot. Flesje Marokkaanse rode wijn erbij genomen: deze was erg lekker. Afgesloten met een heerlijke pot Marokkaanse thee. Koekjes die daarbij geserveerd werden waren niet mijn smaak. Bediening zeer vriendelijk. Tempo keuken kan wat hoger. Prijs/kwaliteit: uitstekend (84 euro voor 3 personen!) |
MariekEet 21 maart 2009 | |
Een aanrader!
Geef zelf je mening over Tamouda