Wij komen hier regelmatig en heel graag. Onze favourieten: paprikasalade, Harira, vis-birek, gegrilde sardienen, de tajines met vis en de groenten. Het is een eerlijk restaurant met een vriendelijke bediening, waar je een lekkere maaltijd krijgt voor een goede prijs.
Bediening had er weinig zin in.
De Marokkaanse gast schaamde zich voor deze keuken. Weinig smaak en kruiden. Dit was allesbehalve Marokkaans.
Voor ons een keer en dan nooit meer.
Ook de inrichting was weinig inspirerend. Dan lijkt het op de website nog heel wat.
Inmiddels 2x bij Tamouda geweest, heerlijk garnalen-voorgerecht en couscous gegeten. De bediening is correct maar een beetje stijf. Wat zou het leuk zijn als je hier op traditionele wijze met je handen uit een gezamelijke schaal zou kunnen eten....met handenwas-ritueel als afsluiting.
Leuk ingrichte zaak, vriendelijk personeel en zo op het oog authentiek eten. Maar de couscous was droog en smakeloos, en zowel mijn vrouw als ik gingen na afloop met trek de deur uit. De tajines zijn gewoon veel te klein bemeten en komen bovendien zonder enig garnituur. Op zich niet erg als men van te voren had gezegd dat ik er wat naast had moeten bestellen.
Ik ben hier nu 2x wezen eten. Het eten was beide keren erg lekker, vooral de aubergines (vegetarisch gerecht) was overheerlijk. De bediening is zeer vriendelijk. De nagerechten mogen echter wel uitgebreid worden. Porties zijn niet heel groot, maar zeker wel voldoende. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.