6.7
7.3
Toon telefoonnummer (0317) 417 463

KeukenWereldkeuken

esther123456789 esther123456789 4 augustus 2011

Ik heb hier onlangs zo ontzettend lekker gegeten! Buiten op het terras, de bediening kwam wat langzaam op gang maar toen kwamen de gerechten en wauw! Wat een smaken. Ik ben best kritisch maar dit was echt zeldzaam goed gekookt. Aan twee gerechtjes hadden we genoeg gehad en omdat we er drie hadden besteld per persoon hielden we geen ruimte over voor een toetje. Binnen niet heel goed bekeken maar voor het eten: gewoon gaan proberen.

Aimigo Aimigo 5 januari 2011

Op 28/12/2010 hier heerlijk (en voor de 3de keer) gegeten, de sfeer was warm/gezellig. Het concept van Colors is gewaagd. Ik vind het steeds weer verrassend, dat je tijdens een maaltijd met smaak over de wereld kan reizen. Deze keer kozen we Noord Afrika als thema. Wat mij betreft mag de kaart verder uitgebreid worden. Daarbij neem ik op de koop toe, dat er wel eens een misser tussen zit. Dat is dan aan de bediening om te corrigeren. In ons geval was de bediening OK, hoewel ik als tip zou hebben om de klanten te vragen op welke wijze ze de gerechten uitgeserveerd willen hebben. Bij alle gerechten in één keer op tafel bestaat het gevaar dat na 3 gerechten de rest koud is. Kortom: laat de klant leidend zijn en niet de keuken. (Dat lijkt mij ook het lastige aan dit concept.) Desalniettemin geef ik een ruime 8 aan Colors.

meerjam meerjam 9 maart 2010

Tja,we hebben hier nu al verschillende malen gegeten en hebben ons tóch weer laten overhalen "want het ziet er zo leuk uit".Nooit meer doen dus!Slechte,nee,onbeschofte bediening;veel te lang moeten wachten(ze waren ons klaarblijkelijk vergeten);aangebrande zalm met als excuus dat het zo hoort vanwege de saus,(je maakt mij niet wijs dat er pikzwarte bittere saus op zalm hoort.)Ik hoop dat er door dit commentaar iets positiefs gebeurt in het voordeel van Colors,maar wij zetten er in iedergeval geen stap meer binnen!!

FleurGlas FleurGlas 8 juli 2009

De naam zegt het al, een kleurrijk restaurant. Gezellige ongedwongen sfeer. Bediening is vriendelijk en oplettend. Het eten is heerlijk, vooral de huisgemaakte friet met aioli! je kan het zo duur maken als je zelf wilt, maar beide bezoeken waren we nog geen 30 euro per persoon kwijt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Geef zelf je mening over Colors World Food

MaandagGeopend