Begin februari bij Villa Westend op het meertje geschaatst en daarna mogen genieten van een heerlijke warme chocolademelk. Ondanks de drukte snel en vriendelijk geholpen. Er was een buitenbar geplaatst en tijdens het schaatsen was muziek te horen voor een optimale sfeer. Toplocatie, zowel voor in de winter als de zomer!
Met de vennotendag van Herenvest prima gegeten (en vergaderd) bij Villa Westend op de grens van Spaarndam en Velserbroek. Gerechten waren prima, gastvrijheid uitstekend!
We hebben het vanavond voor de 3e keer geprobeerd, maar helaas, Villa Westend viel weer tegen. Jammer, want het restaurant ligt op een mooie locatie en de entourange is top. De bediening was beter dan de vorige keren, maar het eten viel, zeker wanneer afgezet tegen de prijs, erg tegen. Vooraf hadden we carpaccio, standaard maar duur (eur. 10), en de combinatie van geitenkaas, wat voornamelijk bestond uit een flinke schep zachte geitenkaas en een mini gebakken geitenkaasje. Voor 11,75 veel te duur en onbevredigend. Als hoofdgerecht hadden we beiden de kipsate, die echt veel te zout was. Met een paar stukken kroepoek, te doorgebakken friet en een saaie wortelsalade was dit geen 18,50 waard. Al met al (weer) geen succes dus.
Restaurant wat het vooral moet hebben van het prachtige uitzicht op het water. Helaas is het personeel ietwat onpersoonlijk en probeert men de gangen heel erg op te rekken (zodat je meer drinkt?). De maaltijden waren prima, maar niet bijzonder genoeg (in verhouding met de prijs).
Echt een geweldige locatie met een super gaaf interieur. Door de grote hoge ruimte wel wat gehorig. Van de muziek hoor je dan ook alleen nog het gebonk van wat bassen. Wij hebben een simpel satétje gegeten en een nagerecht. Dit was echt super, de wijn was goed en de bediening erg attent. Echt een tent waar ze de horeca nog begrijpen. Prijs kwaliteit betaalbaar en goed. Wij gaan zeker terug.