360 ° panorama

lea lea 30 april 2012

Mijn man en ik eten hier geregeld; zeer tevreden over eten en de bediening.
Tijdens de social deal periode was alles ietsie minder, waarschijnlijk vanwege de drukte. Brasserie vab Bururen staat hoog aangeschreven bij ons en onze vrienden en bekenden.

Jenny85 Jenny85 29 april 2012

Via Social Deal bij dit restaurant terecht gekomen. We zitten vaak bij dezelfde restaurantjes en dachten dmv deze deal eens wat nieuws te proberen. Vooraf gereserveerd, aangezien dit een verzoek was op de site. Eenmaal aangekomen liet een serveerster ons kiezen tussen 2 tafels beneden of een van de tafeltjes boven. toen we boven gingen kijken hing er een redelijke riool lucht (gezien de slechte staat van de toiletten, die zich boven bevinden ook geen wonder) dus namen we beneden plaats bij het raam. dezelfde dame kwam aanlopen gevolgd door een heer die de eigenaar bleek te zijn. de eigenaar gaf aan dat de 2 tafels beneden gereserveerd waren voor gasten (geen bordje/kaartje op tafel oid) en of we boven wilden plaatsnemen en liep vervolgens meteen weer weg. We gaven de dame aan dat ook wij gereserveerd hadden en dat er boven ook nog 4 persoonstafels vrij waren. maar dat we ivm de geur daar liever geen plekje wilde hebben. De dame verontschuldigde zich maar we moesten toch echt verkassen omdat het moest van de baas. uiteindelijk aan deze tafel gewacht op een ander tafeltje beneden. een uur later was ons 1e tafeltje nog steeds niet bezet. Er kwamen 2 mensen binnen (niet gereserveerd) die daar plaats namen en er werd niets gezegd. even later weer 2 die blijkbaar een venstertafel hadden gereserveerd (ook met een SocialDeal). Deze was dus nu bezet en werden ook aan een andere tafel geplaatst. Heel vreemd allemaal.

De gerechten waren ook niet bijzonder. te veel saus op de carpaccio en de gamba's hadden weinig smaak. als hoofdgerecht een biefstuk waarvan stukken wat taai waren en de hoender filet was erg droog. De koffie compleet stelt weinig voor. Maar de crème brulee was wel lekker. Tijdens het eten werd nieuw drinken gebracht maar een glas dat net van een andere tafel was meegenomen neergezet. Waarschijnlijk een foutje van de heer in kwestie maar wel slordig!

Toen we achteraf ons beklaag deden over het tafel incident gaf de eigenaar aan andere regels te hebben voor SocialDeal gasten en dat we niet zomaar ieder plaatsje konden kiezen. Ook daarom moesten de andere mensen met een reservering ergens anders plaatsnemen, terwijl ze gewoon telefonisch hadden aangegeven aan het raam te willen zitten... Het is toch te belachelijk voor woorden dat je dan anders behandeld wordt. De eigenaar ging vol in discussie met mijn partner en bleef maar herhalen dat het nu eenmaal zo gaat. Zo haal je geen nieuwe gasten binnen maar jaag je ze juist weg!

Wat een leuke kennismaking met een nieuw restaurant moest worden liep uit op een ontzettende teleurstelling. Wat erg zonde is want het restaurant ziet er verder erg leuk uit. Ik moet wel zeggen dat de dame die ons hoofdzakelijk bediend heeft als een van de weinigen in het restaurant haar werk goed doet.

elly4 elly4 18 april 2012

Wij hebben een heerlijke avond gehad in het restaurant. Er was goede keuze in menu en het eten was heerlijk. Maar bovenal was de bediening zeer goed en snel. Niets dan lof.

YvdVeer YvdVeer 29 december 2011

Blijkbaar verbetert er niet veel in dit 'restaurant'; gisteren geweest. Chaotische bediening, gamba's tot twee keer toe slecht bereid, diepvries? De hoenderfilet was zo droog als ik weet niet wat. Ons beklag gedaan, geen enkele tegemoetkoming. Als klap op de vuurpijl werden de voorgerecht van de menu's nog eens apart geteld, bijna 40 euro meer. Zelden zo slecht gegeten en bediend.

thomas8 thomas8 19 december 2011

wij hebben in deze zaak heerlijk gegeten, de gamba's uit de oven als voorgerecht was heerlijk, als hoofdgerecht een mals biefstuk en een heerlijke creme brulee na.
mooie kerstsfeer, vriendelijke bediening.
de moeite waard!

taltal taltal 22 oktober 2011

Vriendelijke en attente bediening. Voorgerecht en toetje waren heerlijk, maar het hoofdgerecht was een tegenvaller. Geen mals vlees en een overdaad aan saus. Helaas ook geen vegetarische keuze.

AA000439 AA000439 18 april 2011

Modern en leuk ingericht. Prima eten voor een leuke prijs. Bediening was goed maar kan wel wat vlotter en enthousiaster.

Geertruida Geertruida 20 december 2010

Slechte bediening, we moesten zelf vragen of we mochten bestellen na ca. 20 minuten. Als voorgerecht gamba's maar die waren half grijs en dus niet voldoende gaar. Het water sijpelde uit de garnalen. Als alternatief kregen we carpaccio. Waarschijnlijk plakjes vlees uit de vriezer op een te warm bord want het vlees was verkleurd en besprenkeld met een witte sla dressing. We gaven de moed op en hebben het hoofdgerecht: doorgeslagen hertenvlees geslikt maar niet van harte.

Darcy Darcy 6 maart 2010

Slechte bediening en klantgerichtheid. Als lunchlocatie is dit een ongeschikte locatie (diner kan ik niet beoordelen). Opvallend dat het 1 van de weinige lunchlocaties was waar nog een tafeltje te krijgen was (dat zegt genoeg). Het duurt te lang voordat je iets te drinken krijgt. Het duurt een half uur voordat het eten er is (volgens de mensen aan het tafeltje naast ons)Er loopt te veel personeel doelloos rond zonder oog te hebben voor gasten die graag nog iets willen drinken. Na een half uur hebbben ze onze vissoep als tomatensoep bij een ander tafeltje afgeleverd.

uomosale uomosale 9 januari 2009

Dit is een aanwinst voor Maastricht. Leuke winkel met correcte bediening. de wijntjes mogen aan tafel open, maar op t eten valt niets af te dingen heerlijk gegeten.

Geef zelf je mening over Brasserie Van Buuren