Blijkbaar verbetert er niet veel in dit 'restaurant'; gisteren geweest. Chaotische bediening, gamba's tot twee keer toe slecht bereid, diepvries? De hoenderfilet was zo droog als ik weet niet wat. Ons beklag gedaan, geen enkele tegemoetkoming. Als klap op de vuurpijl werden de voorgerecht van de menu's nog eens apart geteld, bijna 40 euro meer. Zelden zo slecht gegeten en bediend.
wij hebben in deze zaak heerlijk gegeten, de gamba's uit de oven als voorgerecht was heerlijk, als hoofdgerecht een mals biefstuk en een heerlijke creme brulee na.
mooie kerstsfeer, vriendelijke bediening.
de moeite waard!
Vriendelijke en attente bediening. Voorgerecht en toetje waren heerlijk, maar het hoofdgerecht was een tegenvaller. Geen mals vlees en een overdaad aan saus. Helaas ook geen vegetarische keuze.
Slechte bediening, we moesten zelf vragen of we mochten bestellen na ca. 20 minuten. Als voorgerecht gamba's maar die waren half grijs en dus niet voldoende gaar. Het water sijpelde uit de garnalen. Als alternatief kregen we carpaccio. Waarschijnlijk plakjes vlees uit de vriezer op een te warm bord want het vlees was verkleurd en besprenkeld met een witte sla dressing. We gaven de moed op en hebben het hoofdgerecht: doorgeslagen hertenvlees geslikt maar niet van harte.