| Keuken | Italiaans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
AnnaSchr 13 februari 2012 | |
Ik ging hier met een groep van zestien eten, om 7uur gereserveerd op 7 januari. er was naast ons niemand behalve nog 1 groep van ongeveer hetzelfde aantal personen. Wij waren eerder compleet maar kregen later drankjes, later de kaart. We werden tegelijkertijd opgenomen, maar zij kregen een kwartier eerder voorgerechtjes. Een vriendin had slakken die echt smerig waren, waterig ipv lekker olie/vettig. Uit de magnetron maakt ze ze zelf lekkerder. Ik had zelf een uiensoepje die op zich wel prima was maar ik kreeg hem als laatste, tien minuten na de rest. Foutje? Verder geen enkele informatie van de bediening. De pizza's waren bij de ene helft lauw en bij de andere helft heet. Die van mij was helaas van de eerste variant. Het nagerecht was belabberd, alles kwam uit de vriezer zo ook de tiramisu die ook na terugsturen steenhard was. Toen hebben we het maar opgegeven en naar huis gegaan. Zo belabberd heb ik nog nooit een pizzeria gehad, zelfs niet voor de lage prijs.... |
wilkies 1 december 2011 | |
prima eten en prima bediening.
RVM 19 september 2011 | |
Gisteravond hier een pizza en insalata caprese gehaald. De pizza peperone met, op ons verzoek, gorgonzola, was niet lekker.
Eland 23 augustus 2011 | |
Personeel niet op de taak berekend, de diverse bestellingen werden met zeer groet tussenpozen geleverd (nog vele malen vragen) , pasta was veel te lang gekookt, 4 soortenkaas waren veranderd in een veel te hete kaassaus en gefrituurde inktvis veel te vet |
Geef zelf je mening over Bella Madonna