1 2 3 4 ouder »

havelaar204 havelaar204 10 april 2012

Afgelopen zaterdag hier erg lekker gegeten. Het is aan te raden bij je menu een wijnarrangement te bestellen. Echt een aanrader voor een heerlijk avondje uit eten.

Ruud_Mol Ruud_Mol 31 maart 2012

Gisteren (30 maart) wezen eten met z'n twee.
Ik moet zeggen een gezellig niet te groot restaurant met prima keuken. Goed verzorgde opmaak van de gerechten en zeer smaakvol. Leuke bediening met wijnkennis. Krijgt van ons een 9 . Aanrader !

rotterdam010 rotterdam010 9 maart 2012

Met een groep collega's en oud-collega's hier gegeten. Alle gerechten lekker en smaakvol, leuke en ontspannen service. En de wijn.... Na de koffie hebben we toch nog een flesje genomen ;-)

eoc eoc 3 augustus 2011

Intussen 2 x in 2 weken tijd gegeten in 't Ouwe Bruggetje:-) Was echt geweldig! Je kunt heerlijk buiten zitten op het terras op het water, maar binnen is het ook erg gezellig en knus!
Vooral het 4-gangen verrassingsmenu met wijnarrangement is een echte aanrader! Heerlijke gerechten met de juiste wijnen en met hele goede uitleg.. En een super bediening! Gaan we zeker nog vaak herhalen..

vessem vessem 19 juni 2011

vrijdag 17 juni heerlijk gegeten met goede wijnen. Deze zijn van eigen import. De bediening is geweldig. Heerlijke avond gehad.

edejonge edejonge 19 juni 2011

Op zaterdagavond in juni met een groep van 25 vrienden en familieleden de verjaardag van mijn vrouw in 't Ouwe Bruggetje gevierd. Je kunt geen beter adres treffen. De ontvangst is hartelijk. De zaak zelf is helemaal ingericht om het de gasten naar de zin te maken. Overal staan schalen met lekkere huisgemaakte hapjes en kazen. Op de "proeftafel" staan de wijnen al klaar. Gastheer Fred en zijn zoon Jeffrey vertellen desgewenst het verhaal achter elke wijn. Voordeel is dat ze de streek van oorsprong zelf bezocht hebben en de wijnboer persoonlijk kennen. Door deze benadering krijgt de avond een erg persoonlijk karakter. Gedurende het hele feest werden er heerlijke hapjes rondgebracht. Met dank aan de voortreffelijke kok.
Onze gasten waren blij verrast over de kwaliteit van het eten. Een aantal van hen gaf duidelijk te kennen in de nabije toekomst zelf nog eens in 't Ouwe Bruggetje te gast te willen zijn. Een dikke vette 10 voor deze unieke locatie in oud Delfshaven!

Proever57127 Proever57127 18 juni 2011

Nadat we hier tijdens de restaurantweek erg goed gegeten hadden kwamen wij terug. Het 4-gangenverrassingsmenu was lekker, maar de gerechten waren erg klein, eigenlijk 4 keer een voorgerecht en dus geen dessert! De gerechten werden ook erg lang na elkaar opgediend. Wij gingen niet met een voldaan gevoel weg.
Ik denk niet dat we snel terug zullen komen. Jammer, want verder wel een leuke zaak.

sachanka sachanka 10 juni 2011

Heerlijk eten, het gevoel van thuiskomen en een warm welkom. Veel kennis van wijn die gepassioneerd wordt gedeeld. Dit cijfer correspondeert niet met het goede gevoel wat de heerlijke gerechten en de mooie wijnen mij gaven! Echt een aanrader!

m.d.v. m.d.v. 17 april 2011

Vrijdag 15 april heerlijk gegeten bij 't Ouwe Bruggetje. Persoonlijke aandacht. Kennis van en advies over wijnen. Voor herhaling vatbaar!

Suzan010 Suzan010 19 januari 2011

Gezellig restaurantje met lekkere gerechten op de kaart.Tevens hele mooie wijnen.Houden zo.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over 't Ouwe Bruggetje