havelaar204 10 april 2012 | |
Afgelopen zaterdag hier erg lekker gegeten. Het is aan te raden bij je menu een wijnarrangement te bestellen. Echt een aanrader voor een heerlijk avondje uit eten. |
Ruud_Mol 31 maart 2012 | |
Gisteren (30 maart) wezen eten met z'n twee.
rotterdam010 9 maart 2012 | |
Met een groep collega's en oud-collega's hier gegeten. Alle gerechten lekker en smaakvol, leuke en ontspannen service. En de wijn.... Na de koffie hebben we toch nog een flesje genomen ;-) |
eoc 3 augustus 2011 | |
Intussen 2 x in 2 weken tijd gegeten in 't Ouwe Bruggetje:-) Was echt geweldig! Je kunt heerlijk buiten zitten op het terras op het water, maar binnen is het ook erg gezellig en knus!
vessem 19 juni 2011 | |
vrijdag 17 juni heerlijk gegeten met goede wijnen. Deze zijn van eigen import. De bediening is geweldig. Heerlijke avond gehad. |
edejonge 19 juni 2011 | |
Op zaterdagavond in juni met een groep van 25 vrienden en familieleden de verjaardag van mijn vrouw in 't Ouwe Bruggetje gevierd. Je kunt geen beter adres treffen. De ontvangst is hartelijk. De zaak zelf is helemaal ingericht om het de gasten naar de zin te maken. Overal staan schalen met lekkere huisgemaakte hapjes en kazen. Op de "proeftafel" staan de wijnen al klaar. Gastheer Fred en zijn zoon Jeffrey vertellen desgewenst het verhaal achter elke wijn. Voordeel is dat ze de streek van oorsprong zelf bezocht hebben en de wijnboer persoonlijk kennen. Door deze benadering krijgt de avond een erg persoonlijk karakter. Gedurende het hele feest werden er heerlijke hapjes rondgebracht. Met dank aan de voortreffelijke kok.
Proever57127 18 juni 2011 | |
Nadat we hier tijdens de restaurantweek erg goed gegeten hadden kwamen wij terug. Het 4-gangenverrassingsmenu was lekker, maar de gerechten waren erg klein, eigenlijk 4 keer een voorgerecht en dus geen dessert! De gerechten werden ook erg lang na elkaar opgediend. Wij gingen niet met een voldaan gevoel weg.
sachanka 10 juni 2011 | |
Heerlijk eten, het gevoel van thuiskomen en een warm welkom. Veel kennis van wijn die gepassioneerd wordt gedeeld. Dit cijfer correspondeert niet met het goede gevoel wat de heerlijke gerechten en de mooie wijnen mij gaven! Echt een aanrader! |
m.d.v. 17 april 2011 | |
Vrijdag 15 april heerlijk gegeten bij 't Ouwe Bruggetje. Persoonlijke aandacht. Kennis van en advies over wijnen. Voor herhaling vatbaar! |
Suzan010 19 januari 2011 | |
Gezellig restaurantje met lekkere gerechten op de kaart.Tevens hele mooie wijnen.Houden zo. |
Geef zelf je mening over 't Ouwe Bruggetje