8.0
6.8
Toon telefoonnummer (0180) 624 169

1 2 3 ouder »

AMvdB AMvdB 14 mei 2012

Geweldig portugees restaurant, lieve gastvrije eigenaren, heerlijk eten en drinken, verse producten, wij komen graag iedere week een hapje eten bij saboroso!

elsvanderborden elsvanderborden 28 november 2011

Mijn man en ik komen er zeker 1x per maand. Het eten is heerlijk, piri piri kip is echt mijn favoriet, en mijn man probeert altijd weer iets nieuws uit en het smaakt altijd heerlijk.
Eigenaars zijn vriendelijk en gastvrij, en altijd maken ze tijd vrij voor een praatje.
Een echte aanrader.

jwubben jwubben 18 oktober 2011

Zeer beperkte menukaart en mis de typisch Portugeese gerechten. Eigenlijk alleen wat simpele gerechten verkrijgbaar van de houtskool grill. De bediening komt als weinig geïnteresseerd over. Geen aanrader om vaker te gaan eten.

Proever78607 Proever78607 7 oktober 2011

wij komen hier bijna wekelijks.. we hebben hier altijd heerlijk gegeten en de bediening is heel gastvrij. Paolo maakt altijd even tijd voor een praatje, en biedt ook al gerechten of drankjes buiten de kaart aan als hij eenmaal weet wat je voorkeur is.Wij houden beide erg van vis, en dat is altijd prima van smaak en van kwaliteit. Ook ons bezoek wat we hadden meegenomen ernaar toe was er over te spreken. Van ons een pluim!!!

lillysem lillysem 5 september 2011

ik ben hier afgelopen week wezen eten, het eten was er slecht, de kip was droog en had geen smaak. bediening loopt gewoon rond in eigen kleding en slipers .over de rest maar niet te spreken. een keer nooit meer had er meer van verwacht

Lyanne Lyanne 16 augustus 2011

Vanavond met 4 personen genoten van de plumas (iberico), wat was dat lekker! We kregen door de eigenaar ook een bijpassende wijn aanbevolen en ook die smaakte overheerlijk... we komen zeker terug en een aanrader voor iedereen!

joana1 joana1 6 augustus 2011

Heerlijk gegeten, fijne service en mooie omgeving! Dit restaurant is een aanrader!

peet_ peet_ 4 augustus 2011

Het eten is er heerlijk, met name de kip piri-piri is een aanrader. Leuk ook dat je je eigen menu kan samenstellen uit de losse gerechten.
Minpuntje: de presentatie van de gerechten zou mooier kunnen, nu liggen de voorgerechtjes bijvoorbeeld als losse gefrituurde balletjes op een schaaltje, dat is een beetje kaal, karig. Dito met de kip. Dat maakt het wat 'goedkoop' terwijl de gerechten goed zijn!

anoesh anoesh 7 juli 2011

Ik heb hier gisteren samen met een vriendin gegeten en al eerder samen met mijn vriend en onze dochter van 1 jaar.
Heel gastvrij, eten is heerlijk en de sfeer super zo aan het water.

Het eten op de kool barbeque geeft een echte traditionele smaak.

Kortom een echte aanrader verstopt aan het water in een wijk waar je het niet direct verwacht!

happiness happiness 23 juni 2011

Wij hebben hier op zondagavond 19 juni 2011 met 2 personen prima gegeten. Niet te vroeg want toen was het vol maar lekker rustig rond 19.30/20.00 uur. De kaart is niet uitgebreid met hele aparte, onbekende Portugese gerechten, maar als je daarnaar vraagt kan het eten desgewenst aangepast worden. De gerechten waren wel zeer smaakvol. Leuk interieur. Prima terras bij mooi weer. We komen zeker een keer terug!

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Saboroso