Gaat het om de wijn bij het eten of het eten bij de wijn? Beide, want de wijnen zijn net zo bijzonder als de gerechten. Er is keuze uit meer dan tweehonderd varianten, waarvan er wel dertig 'by the glass' te bestellen zijn. Toch is het niet moeilijk kiezen. Bij elk gerecht wordt namelijk een suggestie gedaan en ook de deskundige bediening helpt graag. De internationale keuken heeft een Aziatische touch en zorgt voor verrassingen als konijn met coquille, langoustine met king crab en diamanthaas met zuurvlees.
Hebben hier zaterdag 28 april met z'n zessen gegeten. Jaren geleden was ik er een eerste keer en ik was toen erg onder de indruk. Nu - na veel restaurantbezoeken elders - viel vooral op dat het toch een beetje 'veel geschreeuw maar weinig wol' is. De gerechten zien er allemaal erg indrukwekkend uit, maar vooral de eerste drie gangen waren vlak van smaak; overal ontbraken om te beginnen simpelweg zout en peper. Ook waren niet alle smaakcombinaties gelukkig. De vierde gang met vlees en het dessert waren beter op smaak. Als je dan echter uiteindelijk met een wijnarrangement erbij 100 euro per persoon moet afrekenen, dan kun je voor dat geld op andere plekken echt beter en smaakvoller eten. Bediening: niets op aan te merken.
Al diverse keren van de uitstekende keuken kunnen genieten. Alles is tot in de puntjes verzorgd.. Combinaties zijn altijd verrassend en heerlijk. En hoewel de porties niet overdadig groot zijn nog nooit met een hongergevoel weggegaan. Heerlijke wijnen die goed bij de gerechten passen. Vriendelijk en beleefd personeel, waar vind je ze nog in deze tijd in de Nederlandse horeca. Een aanrader voor mensen die van een verfijnde keuken houden .
We werden koel ontvangen in dit trendy restaurant. De hapjes waren naar ons idee te duur, en te klein. Wijn was op de prijs na redelijk, ik bedoel dan te vertellen dat hij zeker niet beter was dan redelijk. De rekening was te hoog voor het geen er geboden werd.
Restaurant heeft een leuke, rustige atmosfeer. De bediening is uit de kunst. Zeer attente obers die weten waar ze over praten.
Het eten en de wijn zijn van goede kwaliteit.
We hebben 150 euro uitgegeven, daarna zijn we naar de friettent gegaan omdat we nog steeds erge hoger hadden. Erg leuk zo'n concept... er zit geen standaard couvert bij.
Wanneer je er dan wat rijst erbij wilt, moet je daar dus extra voor betalen, ook die portie is zo allerbelabberds klein dat je echt het gevoel hebt dat je bewust uitgehongerd wordt.
Mijn mening: nooit meer terugkomen, frustrerende ervaring.
Hier even geweest voor een wijntje voorafgaand aan een diner elders. Ontvangst was prima en we kregen snel de wijnkaart. Maar daarna was het erg lastig om nog aandacht te krijgen en voelden we ons toch enigzins genegeerd. Uiteindelijk iemand kunnen wenken en besteld. Het duurde nog erg lang voordat de wijnen er waren. Die waren top. Maar bij het afrekenen opnieuw dezelde problemen. Pas na ca 10 minuten aandacht kunnen krijgen en om de rekening gevraagd. Ook daarna duurde het weer veel te lang.
Al met al: Wijnkaart is top! Maar de kwaliteit van de service helaas niet.